Oğulla tartışma katliama dönüştü

Güncelleme Tarihi:

Oğulla tartışma katliama dönüştü
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2011 00:00

Kendisine otomobil almak isteyen emekli baba, istediği parayı vermediği gerekçesiyle tartıştığı oğlu ile 9 aylık hamile gelinini tüfekle öldürdü.

OSMANİYE’nin Hasanbeyli İlçesi’nde önceki gün öğle saatlerinde, Ramazan Bulanık (56), bir otomobil alıp şoförlük yapmak istedi ve oğlu Mehmet’ten (28) 10 bin lira istedi. Tarım işçisi olan Mehmet Bulanık, eşinin 10 gün sonra doğum yapacağını belirterek, babasının bu isteğini karşılamayınca aralarında tartışma çıktı.

Dedikodu iddiası

Aynı evde yaşayan baba ile oğlu arasındaki tartışma kavgaya dönüşünce, belediyeden emekli Ramazan Bulanık, evdeki av tüfeğiyle önce oğlunu, ardından da 9 aylık hamile gelini Zeliha’yı (25) vurdu. Genç çift, olay yerinde yaşamlarını yitirirken, kaçan Ramazan Bulanık yakalandı. Yapılan otopside, Zeliha Bulanık’ın karnında ölen bebeğinin de yara aldığı anlaşıldı. İfadesinde, oğlu ve gelini ile ilgili dedikodular bulunduğunu öne süren Ramazan Bulanık adliyeye sevk edildi. Mehmet Bulanık ile Zeliha Bulanık’ın resmi nikahlarını geçen hafta kıydırdıkları anlaşıldı.

Ayrı ayrı alındılar

Zeliha Bulanık’ın cenazesi otopsinin ardından, babası ve kız kardeşleri tarafından teslim alındı. İkinci kocası olan Mehmet Bulanık ile 1.5 yıldır birlikte olan Zeliha Bulanık’ın cenazesi karnındaki bebeğiyle birlikte toprağa verilmek üzere Düziçi İlçesi’ne bağlı Yazlamazlı Köyü’ne götürüldü. Kadının yakınları Adana Adli Tıp Kurumu’ndan ayrıldıktan sonra da Mehmet Bulanık’ın yakınları cenazeyi teslim almak için geldi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!