Öğretmen baba ve oğlu, genci öldüresiye dövdü

Güncelleme Tarihi:

Öğretmen baba ve oğlu, genci öldüresiye dövdü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2017 15:41

Nevşehir’de, öğretmen bir baba, oğlunu bıçakladığını iddia ettiği genci öldüresiye dövdü. Dayak diyen gencin babası ise oğlunun olayla ilgisi bulunmadığını, başka birine benzettiklerini söyleyerek, şikayetçi olacağını dile getirdi.

Haberin Devamı

T.Ç. adlı bir genç, şikalet üzerine bıçakla yaralama iddiası üzerine sivil polis tarafından Gözlükçüler Caddesi'nde gözaltına alındı. Bu sırada bıçaklı kavgada yaralandığı iddia edilen B.S. ile babası M.S., gence saldırdı. Polis, T.Ç'yi darbeden baba ve oğlunu engellemeye çalıştı. Bıçakların da çekildiği kavga, olay yerine çok sayıda polisin sevk edilmesiyle son buldu. 

Ancak olaydan sonra T.Ç.'nin saldırıda bulunmadığı belirtildi. T.Ç.'nin babası, olayın ardından oğlunun bir başkasına benzetilerek saldırıya uğradığını ifade ederek, oğluna saldıranlardan şikayetçi olduklarını söyledi.

Baba Ç., "Bu darp olayında şöyle bir şey var. Ben iş yerindeyken çocuğumun dayak yediğini öğrendim. Çocuğumu bir başkasına benzeterek polise şikayet ediyorlar. Polis çocuğumun kolundan tutuyor. Ama baba oğul çocuğumu polisin yanında darp ediyorlar. Bundan ötürü biz o şahıstan davacı olduk. Şuan biz mağdur durumdayız. Çocuğum zor durumda kaldı. Çocuğumun burnu kırık, kafası yarık, kulağı şiş ve şuanda evde istirahat yapıyor. Çok şükür biraz düzelmeye başladı, hafıza kaybı vardı o yerine geldi. Olaydan sonra da karşı taraf ile hiç konuşma imkanımız olmadı" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!