Son dakika: Kabine Toplantısı sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Son dakika: Kabine Toplantısı sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2024 07:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında biraraya gelen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı sona erdi.

Haberin Devamı

Kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde başladı. Saat 15.20'de başlayan toplantıda, ana gündem başlıklarının ekonomik gelişmeler, F-16 meselesi ve öğretmen atamaları ile bayram ikramiyelerindeki olası artışların olduğu belirtildi. Toplantıda ayrıca, bakanların kendi alanlarıyla ilgili sunum yapacağı ifade edildi. 

- ÖĞRETMEN ATAMALARI: Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atama takvimi için Kabine toplantısını işaret etmişti. Tekin, “Alabileceğimiz en yüksek sayıyı, atanacak toplam kamu personelinin büyük çoğunluğunun öğretmen olacağını tahmin ediyorum. Önümüzdeki Kabine Toplantısı’nda bu zaten gündeme gelir” ifadelerini kullanmıştı.

- GAZZE’YE İSRAİL SALDIRISI: Kabine toplantısının gündeminde İsrail’in Filistin’e yönelik saldırıları önemli gündem maddeleri arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

- EKONOMİDEKİ GELİŞMELER: Toplantıda enflasyon ve fahiş fiyatlara karşı alınan tedbirler değerlendirilecek.

Son dakika: Kabine Toplantısı sona erdi

- TERÖRLE MÜCADELE: Yurtiçinde ve Irak ile Suriye’nin kuzeyine düzenlenen operasyonlar ile bölgedeki son durumun değerlendirilmesi bekleniyor. Kabine’de özellikle son zamanlarda yaşanan terör saldırıları detaylı olarak ele alınacak.

BAKMADAN GEÇME!