Öğrencilerden kitap bağışı

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilerden kitap bağışı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2009 13:29

Kastamonu'nun Daday ilçesinde Miralay Halit Bey İlköğretim Okulu öğrencileri, “Orada Bir Köy Okulu Var Uzakta” projesiyle ihtiyaç sahibi öğrencilere kitap bağışladı.

Okulun Kültür-Edebiyat ve Kütüphanecilik Kulübü öğrencilerinin çabalarıyla başlayan proje kapsamında, ilk olarak kitap ihtiyacı olan okullar tespit edildi. Okullar arasında yapılan değerlendirmede, Tokat'ın Niksar ilçesi Yalıköy İlköğretim Okuluna kitap gönderilmesi kararlaştırıldı.          
             
Kültür-Edebiyat ve Kütüphanecilik Kulübü Başkanı 7/A sınıfı öğrencisi Aliye Kömeç, kulüp üyesi öğrenciler başta olmak üzere, okuldaki tüm öğrencilerin projeye destek verdiğini, daha önce kendilerinin okudukları ve evlerinin kütüphanelerinde duran kitapları bağışladıklarını söyledi.                                             

Projeyle topladıkları 60 kitap ve 6 ansiklopediyi kargoyla Yalıköy İlköğretim Okuluna gönderdiklerini belirten Kömeç, projeyle hem arkadaşlarının yardım duygularını geliştirmeyi hem de ihtiyaç fazlası kitapları değerlendirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Miralay Halit Bey İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Bölük de kulüp üyesi öğrencilerinin başlattıkları bu anlamlı projeden dolayı memnuniyet duyduğunu, projeye kitap bağışlayan öğrencilere “Teşekkür Belgesi” vereceğini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!