ÖGG sınav sonuçları açıklandı.. ÖGG sınav sonuçları nasıl sorgulanır?

Güncelleme Tarihi:

ÖGG sınav sonuçları açıklandı.. ÖGG sınav sonuçları nasıl sorgulanır
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2019 23:41

Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı olan Özel Güvenlik Daire Başkanlığı tarafından sınavı gerçekleşen 84. Dönem Temel Eğitim ve 60. Yenileme Eğitimi Sınavı (ÖGG) sonuçları açıklandı. 60 puan alan adayların başarılı sayılacağı sınav sonuçları, https://www.egm.gov.tr/ adresi üzerinden öğrenilecek. Peki, ÖGG sınav sonuçları nasıl sorgulanır? İşte, 84. ÖGG sınav sonuçları hakkında detaylı bilgiler.

Haberin Devamı

84. Dönem Temel Eğitim ve 60. Yenileme Eğitimi Sınavı (ÖGG) 20 Ekim tarihinde yapılmıştı. Adaylar için heyecanlı bekleyiş sona erdi. ÖGG sonuçları açıklandı. EGM’ye bağlı Özel Güvenlik Daire Başkanlığı’nın sitesinden yapılan duyuruya göre, ÖGG sonuçları açıklandı ve şuanda sorgulama ekranı erişime açıldı. Peki ÖGG sonuçları nasıl sorgulanır?

Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı olan Özel Güvenlik Daire Başkanlığı, https://www.egm.gov.tr/ adresi üzerinden Özel Güvenlik 84. Temel Eğitim ve 60. Yenileme Eğitimi Sınavının sonuçları açıklandı

ÖGG SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

ÖGG sınav sonuçları Özel Güvenlik Daire Başkanlığı'nın internet sitesi üzerinden öğrenilebilecek. Özel güvenlik sınav sonuçlarını görüntülemek için adayların TC Kimlik No ile sorgulama yapması gerekiyor. Güvenlik sınav sonucu linkine tıklayan güvenlik görevlisi adayları, sonra “Temel Eğitim Sınav Sonucu” sayfasına yönlendirilerek bireysel sonuçlarını görüntüleyebilecek.

Haberin Devamı

ÖGG SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!