Öfkeli sürücü dehÅŸet saçtı

Güncelleme Tarihi:

Öfkeli sürücü dehşet saçtı
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 23, 2010 15:29

ADAPAZARI’nda kendisine ait otomobilini 2'nci kez muayeneye getiren 50 yaşındaki M.F., aracının emniyet kemerinin bozuk olması nedeniyle muayeneden geçmemesi üzerine öfkelenip istasyon şefi Savaş Kora’yı yanında taşıdığı tabancayla 4 kurşunla vurarak ağır yaraladı. Olaydan sonra otomobiline binen M.F., bir TIR'a çarptıktan sonra aracından inip yaya olarak kaçtı.

Haberin Devamı

DEHÅžET DAKÄ°KALARINDAN FOTOÄžRAFLAR

Olay D-100 karayolu Erenler ilçesi Kozluk Mahallesi’nde bulunan Tüvturk’a ait Sakarya Tesisleri ve Araç Muayene İstasyonu’nda meydana geldi. M.F. kendisine ait otomobilini muayeneye getirdi. Ancak muayene sırasında otomobilinde kusur çıktı. Bunları giderip dün yeniden muayene istasyonuna gelen M.F., yapılan muayenede aracının emniyet kemerinin bozuk olması nedeniyle muayeneden geçemediğini öğrenince sinirlendi.

TARTIÅžTI GÄ°TTÄ°, AKÅžAM YÄ°NE GELDÄ°Â

İstasyon çalışanlarının yanına giden M.F., burada istasyon şefi Savaş Kora ile tartıştı. Tartışma sırasında araya girenler M.F.’yi uzaklaştırdı. Ancak akşam saatlerinde yeniden otomobiliyle muayene istasyonuna gelen M.F., istasyonun içerisinde araçları kontrol eden Savaş Kora ile yeniden tartıştı. Öfkelenen M.F. belinden çıkarttığı tabanca ile ateş etmeye başladı. Sağ kol dirsek, sol karın, sırt ve sağ diz kapağına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Savaş Kora kanlar içerisinde yere yığılırken, saldırgan silahıyla birlikte otomobiline binerek kaçmak istedi.

Ancak TIR’a çarpınca otomobilini olay yerinde bırakarak yaya olarak kaçtı.
Jandarma olay yerinde yaptığı aramada 6 boş kovan bulurken, ağır yaralanan Kora Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

YENÄ°DEN 125 LÄ°RA YATIRMASI GEREKTÄ°

Araç muayene istasyonlarında araçların muayenesi için 125 lira alınıyor. İlk muayenede kusurlu çıkan araç sahibi aracıyla birlikte ikinci kez muayeneye cağrılıyor. Ücret alınmayan 2'nci muayenede de araç kusurlu çıkınca, araç sahibinin yeniden muayene ücreti yatırması gerekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!