Öfkeli polis memuru mahallede öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Öfkeli polis memuru mahallede öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2008 00:00

Bahçelievler’de, polis memuru Mustafa Taştan (26), sokakta tekmelediği kutudan üzerine meyve suyu sıçrayınca kendi kendine söylenen Cem İnci’yi (23), küfür ettiğini sanarak kurşunladı. Oto elektrikçisi Cem İnci, hastanede hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Meyve suyu kutusu

Olay sırasında Cem İnci’nin yanında olduğunu iddia eden R.Ç., poliste şunları söyledi: "Birlikte eve giderken Cem, önündeki meyve suyu kutusuna tekme attı. Kutudaki meyve suyu Cem’in üzerine sıçradı. Cem ’Hay aksi. Bütün pislikler de beni bulur. Şimdi başlayacağım kutusuna’ diye söylendi. Bu sırada mahalleden tanıdığımız polis Mustafa Taştan yanımızdan geçiyordu. Taştan, birden Cem’in üzerine yürüyüp ’Ne diyorsun lan. Bana mı küfrediyorsun. Kimsin lan sen’ diye bağırdı. Cem ise, ’Ne alakası var abi. Ben kendi kendime konuşuyorum. Seninle bir ilgisi yok’ dedi. Mustafa Taştan tabancasını çıkartıp Cem’e ’Öldürürüm lan seni. Elimden kimse alamaz. Şerefsiz’ dedi. Cem ’Dur abi. Ne yapıyorsun. Kendine gel’ diyek tabancayı tutmaya çalışırken silah patladı. Karnından vurulan Cem yere yığıldı. Mustafa Taştan, yardım etmek için eğildiğimde yakamdan tutup ’Sen de benimsin. Akıllı ol. Seni de oraya yığmayayım’ dedi."

Haberin Devamı

2 yıllık polis memuru Taştan olayın ardından Kocasinan Polis Merkezi’ne teslim oldu. Taştan, çıkarıldığı Bakırköy Adliyesi’nde tutuklandı.

Mürüvvetini göremedim

Altı ay önce askerlik görevini tamamlayan ve önümüzdeki günlerde sözlüsüyle nişanlanacak olan Cem İnci’nin babası Zihni İnci ise, "Evimize gelin getirecekti. Mürüvvetini görecektim" diyerek ağladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!