O sunucular ilk kez konuştu

Güncelleme Tarihi:

O sunucular ilk kez konuştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2012 07:18

İngiltere’de Prens William’ın eşi Kate’i tedavi eden hastaneyi Kraliçe Elizabeth ve Prens Charles’ı taklit ederek arayan iki radyo programcısı, kendileriyle konuşan hemşirenin ölü bulunmasından üç gün sonra sessizliklerini bozdu.

Haberin Devamı

2DayFM’in Sydney’de yaşayan sonucuları Mel Greig ve Michael Christian, yaptıkları açıklamada yaşanan trajedi nedeniyle “sarsıldıklarını, tükendiklerini ve kalplerinin kırıldığını” belirtti.

Greig ve şakanın asıl planlayıcısı olan Christian, hemşire Jacintha Saldanha’nın ölü bulunması ve sosyal medyada şakaya çok büyük tepki duyması üzerine ortadan kaybolmuşlardı. Dün gece Avustralya televizyonunda bir yayına katılan Greig, Saldanha’nın öldüğünü duyduğunda aklına ilk gelen şeyin hemşirenin ailesi olduğunu belirtti.

Gözyaşları içinde konuşan Greig, “Maalesef o anı çok iyi hatırlıyorum çünkü olay olduğundan beri aklımdan çıkaramıyorum. İlk aklıma gelen şey, ‘Çocukları var mıydı?’ oldu” dedi.

"TELEFONU KAPATIRLAR SANDIK"
Salhanda’nın ailesiyle görüşmek, onlara sarılıp özür dilemek istediğini ifade eden Greig, hemşirenin iki çocuğu ve eşi Ben Barboza’yla ilgili bir soru üzerine de “Umarım iyi durumdadırlar, bunu ciddi söylüyorum. Umarım bunu atlatırlar” dedi.

Haberin Devamı

Şakalarının işe yarayacağını düşünmediklerini de belirten Greig, “Bizden önce yüz kişinin daha böyle bir şey yapmış olabileceğini düşündük. Bunun çok aptalca bir fikir olduğunu, aksanlarımızın berbat olduğunu düşündük. Bırakın Kate’i hastaneden biriyle de görüşeceğimizi düşünmemiştik. Telefonu yüzümüze kapatmalarını istiyorduk” dedi.

Christian ise Saldanha’nın acılı ailesinin gereken desteği almasından başka bir isteği olmadığını belirterek, “Umuyorum ihtiyaç duydukları sevgiyi, desteği ve ihtimamı görürler” diye konuştu.

Salhanda, geçtiğimiz hafta radyocuların şakasına maruz kaldıktan sonra Cuma günü Londra’da bulunan Kral Yedinci Edward Hastanesi’nin personel odasında ölü bulunmuştu. Radyo programı dünyanın dört bir yanında internette günün konusu olurken, Saldanha’nın ölümünün ardından sosyal medyada iki radyocuya çok ağır eleştiriler yöneltilmişti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!