O KADAR ÇOK YALVARDI KÄ°

Güncelleme Tarihi:

O KADAR ÇOK YALVARDI Kİ
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 29, 2012 00:00

Her ne kadar "Alacakaranlık aşıkları" Kristen Stewart ve Robert Pattinson yol ayrımına gelmiş gibi görünseler de efsane henüz bitmedi.

Haberin Devamı

İHANET BU FOTOĞRAFLARLA ORTAYA ÇIKT Fotogaleri

Stewart'ın sevgilisini Snow White and the Huntsman adlı filmin yönetmeni Rupert Sanders ile aldattığı ortaya çıktıktan sonra Pattinson birlikte yaşadıkları evi terk etmişti.

Ancak çiftin arkadaş çevresinden gelen haberlere göre Pattinson ile Stewart olayın ardından ilk kez bir araya gelip yüzyüze konuşacaklar.

Pattinson'ın yakın bir arkadaşının iddiasına göre Pattinson ve Stewart arasında bir saat süren duygusa bir telefon konuşması gerçekleşti.

Stewart, bu konuşma sırasında Pattinson'a yüzyüze görüşmek için yalvardı. Sonunda Pattinson da kendisini aldatan sevgilisiyle görüşmeye karar verdi. İki genç oyuncu neler olup bittiğini konuşacak.

Pattinson'ın yakın arkadaşı Look dergisine verdiği demeçte "Kristen yüzyüze görüşmek için Robert'a yalvardı. Sonunda Robert da onunla görüşmeyi kabul etti" diye konuştu.

Haberin Devamı

23 yaşındaki Kristen Stewart, rol aldığı Snow Wtihe and the Hunstman adlı filmin 41 yaşındaki yönetmeni Rupert Sanders ile bir parkta sarmaş dolaş yakalanmıştı.

Arabanın içinde de yönetmenle öpüşen Stewart fotoğraflar ortaya çıktıktan sonra "Her şey ortada. Yapacak bir şey yok" diyerek ihaneti kabul etmişti.

Stewart daha sonra sevgilisi Robert Pattinson'ı hala sevdiğini söyleyerek basın öünde ondan özür dilemişti. Ancak Pattinson, Stewart ile birlikte yaşadığı evi terk etmişti.

Yönetmen Sanders da karısından özür dilemişti. Ancak çiftin aralarının hala bozuk olduğun konuşuluyor. Hatta Sanders ve eşi farklı farklı tarihlerde o güne kadar hiç çıkarmadıkları evlilik yüzükleri olmadan objektiflere takılmıştı.

 Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!