O davul çalıyor ben viyolonsel

Güncelleme Tarihi:

O davul çalıyor ben viyolonsel
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2001 02:00

Seren Serengil, bir yıl önce sürpriz bir şekilde evlendiği eşi Ozan Kaçmaz'dan ayrılmasının nedenini açıkladı: O Ramazan davulu çalıyor ben viyolonsel..

Her şeyin baştan belli olduğunu söyleyen Seren Serengil, ‘‘Ozan hakkında hiçbir şey söylemek istemiyorum. Onunla birlikte olmak için çok büyük fedakarlıklar yaptım. Sevgimin hatırına açıklamak istemiyorum. En doğrusu ayrılmamızdı. İşimi bıraktırmak istedi. 'İşin ya da ben' dedi. Ben de işimi seçtim. Ben kendisi ile bir yıldır beraberim. İşim ile 10 yıldır evliyim’’ dedi. Seren Serengil, geçtiğimiz yıl, bir davette dostları aracılığıyla tanıştığı Ozan Kaçmaz'la ani bir kararla evlenmişti. Ancak bu evlilik, Ozan Kaçmaz'ın babası tarafından kabul görmedi. Baba Yücel Kaçmaz, ‘‘Bu evliliği yaparsan beni tanıma’’ dedi. Buna rağmen Ozan Kaçmaz, Seren Serengil'le evlendi. Ardından da sorunlar başladı. İşadamı Yücel Kaçmaz, Seren Serengil'den ayrılmadığı takdirde oğlunu evlatlıktan reddedeceğini söyledi. Oğlunun altından cherokee marka cipiyle, Tarabya'daki lüks daireyi geri aldı. Ekonomik sıkıntı içine giren Seren Serengil de sahneye çıkma kararı aldı.

TV'DEN ÖĞRENDİ

Serengil'in bu kararını televizyondan öğrenen Ozan Kaçmaz, eşiyle sert bir tartışma yaptı. Bu tartışmanın ardından Serengil, ayrılmaya karar verdi. Kısacası Seren Serengil'in Ozan Kaçmaz'dan ayrılma kararı vermesinde, hem eşinin kendisine son kavgada yumruk atması hem de kayınpederinin parayı kesmesinin etkisi var. Seren Serengil'in avukatı dün mahkemeye başvurarak boşanma davası açtı. Bu arada Ozan Kaçmaz'ın, Seren Serengil'i sürekli aradığı ancak ünlü şarkıcının bu telefonlara çıkmadığı öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!