O baskına ceza yağdı

Güncelleme Tarihi:

O baskına ceza yağdı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2011 00:00

İstanbul Avcılar’da 3 yıl önce bir müzikholü polis yelekleriyle basıp saçından sürükleyerek kaçırdıkları konsomatris Cansever K.’ye tecavüz ettikleri iddiasıyla yargılanan sanıklar mahkûm oldu.

Haberin Devamı

DEHŞET ANLARI BÖYLE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Bakırköy’deki duruşmada, sanıklardan Cesim Gelturan (28) ve Cihangir Nurçin’e (25) “Özel işaret ve kıyafetleri usulsüz kullanmak, cinsel amaçla hürriyetinden yoksun kılma ve cinsel saldırı” suçlarından 25’er yıl 5’er ay, Yusuf Kılıç’a (26) “Özel işaret ve kıyafetleri usulsüz kullanmak, bıçak taşımak, cinsel amaçla hürriyetinden yoksun kılma ve cinsel saldırı” suçlarından 25 yıl 10 ay hapis verdi. Heyet, Yıldırım Ağbaba’yı (19) “Özel işaret ve kıyafetleri usulsüz kullanmak, silah kullanmak suretiyle cinsel amaçla hürriyetinden yoksun kılma ve cinsel saldırıya yardımcı olduğu” gerekçesiyle 17 yıl 1 ay, Mehmet Duran’ı (24) “Diğer sanıklara mekan temin ettiği ve cinsel saldırıya yardımcı olduğu” gerekçesiyle 10 yıl 5 ay hapse çarptırdı. Firari sanık Mehmet Fuat Balka ise halen aranıyor.

Saçlarından sürüklediler

Haberin Devamı

ŞEHİR ZORBALARI GÜVENLİK KAMERASINDA/ WEB TV

Yusuf Kılıç, Esen 2 adlı müzikholde çalışan Cansever K.’yi masasına davet etti. Kılıç, teklifini kabul etmeyen kadını, “Bir gün seni zorla alırım” diye tehdit etti. 24 Ağustos 2008’de Kılıç ve suç ortakları, polis yelekleri giyip 2 otomobille müzikhole geldi. Kimlik kontrolü yapan şüpheliler, Cansever K.’yi saçlarından sürükleyerek götürdü. Cansever K. olaydan 4 saat sonra polise sığınarak tecavüze uğradığını iddia etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!