O bacaklar Sue Ellen’ın çıktı

Güncelleme Tarihi:

O bacaklar Sue Ellen’ın çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2012 22:21

1967 yapımı ‘The Graduate’ (Aşk Mevsimi) filminin afişindeki bacakların Dallas dizisinde Jr.’ın karısı Sue Ellen rolünü oylayan Linda Gray’e ait olduğu açıklandı.

Haberin Devamı

BAŞROLLERİNİ Dustin Hoffman, Katharine Ross ve Anne Bancroft’un paylaştığı 1967 tarihli kült film ‘The Graduate’ (Aşk Mevsimi) afişi ile de çok konuşulmuştu. O afişteki seksi bacağın başrol oyuncusu Anne Bancroft’a ait olduğu sanılıyordu. Ancak gerçek 45 yıl sonra ortaya çıktı.

/images/100/0x0/563d8105f018fb32c8eee3e6

Vanity Fair dergisinin İtalyan edisyonuna konuşan 80’li yılların sansasyonel televizyon dizisi ‘Dallas’ın Sue Ellen’ı Linda Gray (71), o bacakların kendisine ait olduğunu itiraf etti. 1967’de henüz şöhreti yakalamamışken modellik yaptığını ve reklam filmlerinde oynadığını anlatan Gray o günleri “Bir gün menajerim telefon etti. ‘Çabuk buraya gel, makyajla filan  uğraşma. Bize yüzün değil bacağın gerekli’ dedi. Fotoğraf çekimleri yapıldı ve bana sadece 25 dolar verdiler. Afişi sonradan gördüm” diye anlattı. Linda Gray tekrar çekimleri başlayan ‘Dallas’ dizisinde yine Sue Ellen rolünü üstleniyor. Yeni Dallas 13 Haziran’da ABD’de TNT kanalında başlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!