Nöbetçi eczaneler 23 Temmuz 2021! Bugün eczaneler açık mı, çalışıyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Nöbetçi eczaneler 23 Temmuz 2021 Bugün eczaneler açık mı, çalışıyor mu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2021 11:58

Kurban Bayramı’nın dördüncü günü yaşanırken, çalışma saatleri sorgulanan en önemli kurumların başında eczaneler geliyor. Acil ihtiyaçlarını temin etmek için eczaneler bugğn çalışıyor mu merak eden vatandaşlar, her resmi tatilde olduğu gibi nöbetçi eczane sistemiyle hizmet veren eczaneleri araştırıyor. Nöbetçi eczaneler nerede merak edenler için, En yakın ikamet adreslerine ait eczanelerin listesini hazırladık. İşte 23 Temmuz 2021 nöbetçi eczaneler…

Haberin Devamı

Kurban Bayramı süresince, çoğu kurum ve kuruluş gibi eczaneler de hizmet veremeyecek. Ancak daha önceki resmi tatillerde olduğu gibi bu bayramda da nöbetçi eczaneler sistemiyle belirli eczaneler açık olacak. Bu durumda, en yakın nöbetçi eczane nerede olduğunu sorgulayanlar için, aşağıda yer alan nöbetçi eczane sorgulama linkini tıklayabilirsiniz.

NÖBETÇİ ECZANELER LİSTESİ

Nöbetçi eczaneler, bilindiği üzere eczanelerin kapalı olduğu resmi tatillerde hizmet vermektedir. Yani, hafta içi ve Cumartesi mesaisi bittikten sonra sabaha kadar nöbetçi eczaneler açıktır. Buna ek olarak, Pazar günleri de tam gün olarak hizmet verirler.

İkamet adresinize göre size en yakın nöbetçi eczaneye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

NÖBETÇİ ECZANELER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Haberin Devamı

ECZANELER NE ZAMAN AÇILACAK?

Eczaneler, diğer kurum ve kuruluşlarla birlikte 26 Temmuz 2021 Pazartesi sabahı normal mesai saatlerine geri dönmüş olacak.

BAKMADAN GEÇME!