Nizip'te trafik kazası: 4 ölü

Güncelleme Tarihi:

Nizipte trafik kazası: 4 ölü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2006 02:47

Saadet Partisi Gaziantep Gençlik Kolları üyelerini taşıyan otobüs, partinin Diyarbakır'daki mitinginden dönerken trafik kazası geçirdi. Kazada ilk belirlemelere göre, 4 kişi öldü, 31 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Saadet Partisi'nce Diyarbakır'da düzenlenen “İsrail'i Telin, Filistin'e Destek” mitingine katılan partinin Gaziantep Gençlik Kolları üyelerini Gaziantep'e götüren 27 DH 334 plakalı otobüsün sürücüsü İsmail Avcı, saat 01.30 sıralarında Gaziantep-Şanlıurfa arasındaki E-90 karayolunun 31. kilometresinde, Nizip ilçesi çıkışında bir kamyondan yola düşen stepneye çarpmamak için direksiyonu kırdı.

Bu sırada karşı yönden gelmekte olan, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 27 NB 007 ile otobüs ile çarpışan Gençlik kolları üyelerini taşıyan otobüs, daha sonra 30-35 metrelik şarampole yuvarlandı.

ÖLENLER VE YARALANANLARIN KİMLİĞİ

İlk belirlemelere göre, Saadet Partisi Gaziantep Gençlik Kolları Başkanı İzzettin Yıldız, Şahinbey İlçesi Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Selçuk Karspin, Ömer Tutçu ve otobüs şoförü İsmail Avcı'nın hayatını kaybettiği kazada, 33 kişi de yaralandı.

Haberin Devamı

Kazada yaralananlardan, Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan, Mehmet Delen, Ahmet Yıldız, Mehmet Bakır, Adil Ersen, Ahmet Bozkaya; Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesine kaldırılan, Muhammet Muzaffer Kaya, Fatih Demirtaş, Mehmet Tutcu, İsrafil Kılınç, Mehmet Özsoy ile Gaziantep Cengiz Gökçek Devlet Hastanesine kaldırılan Memik Karabulut, Aziz İzzettin Uyak, Mustafa Eğri, Uğur Kurt, Ali Uçar, Ramazan Şeker, Abdülkadir Atış'ın hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Kazadan sonra Nizip Devlet Hastanesine kaldırılan Sedat Yılmaz, Mahir Sabah, Kerem Arpacı, Fehmi Ercan, İbrahim İnce, İshak Caymaz, Muhammet Caymaz, Hakkı Yaşar, İsmet Yıldız, Mehmet Gezer, İzzet Kılıç, Ercan Ceida, Sami Tutcu, Erdal Kurt, Necip Fazıl Söylemez, Hüseyin Yolcu isimli yaralıların ise durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Bu arada, kaza haberini alan ve olay yerine gelen İl Başkanı Mehmet Bozgeyik'in yetkililerden bilgi alırken, gözyaşlarını tutamadığı gözlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!