Nişanlısı AKP'de kendisi CHP'de

Güncelleme Tarihi:

Nişanlısı AKPde kendisi CHPde
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 19, 2010 01:00

Ünlü sanatçı Hakan Peker, CHP'ye geçiyor. Peker'in altı oklu rozetini CHP Genel Başkanı Deniz Baykal Takacak.

Haberin Devamı

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin AKP'li üyesi Arzu Öztoprak'la nişanlı olan Hakan Peker CHP'ye katılacağı öğrenildi. Akşam gazetesinden Nebahat Koç'un haberine göre, İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, Peker'in CHP'ye katılacağını doğruladı.

Tekin, Peker'in ziyarete iki yakınıyla birlikte geldiğini belirterek, 'Geçtiğimiz günlerde  beni ziyaret etti. Partimize üye olmak istediğini söyledi. Ben de memnuniyetimi belirttim' dedi.  İlerleyen günlerde başka sanatçıların da partilerine katılacağını söyleyen Tekin,'Hakan Peker'in rozetini de genel başkanımız takacak' dedi.

MENAJERLÄ°K YAPIYOR

Hakan Peker'in AKP'den Esenler meclis üyesi olan nişanlısı Öztoprak, Büyükşehir Belediye Meclisi'nin, Turizm ve Sanat Komisyonu'nda görevli. Komisyonun başkanlığını yürüten genç meclis üyesi, aynı zamanda POPSAV'ın yönetim kurulu üyesi. Menajerlik yapan Öztoprak, geçtiğimiz günlerde, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı sanatçılarla buluşturmuştu.

3'ü CHP, 6'sı AKP'li meclis üyesinden olan Turizm ve Sanat Komisyonu'nun iki dönemdir baÅŸkanlığını yürüten   Öztoprak, ÅŸimdilerde de, tiyatro sanatçılarıyla Kadir TopbaÅŸ'ı bir araya getirmek için kolları sıvadı.Â


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!