Nilüfer'e özel gece

Güncelleme Tarihi:

Nilüfere özel gece
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 1997 00:00

Haberin Devamı

UNİCEF Türkiye Milli Komitesi iyi niyet elçisi ilan edilen Nilüfer için bir balo düzenlendi. Türkiye'nin ilk iyi niyet elçisi olarak plaketini Unicef Türkiye Milli Komitesi Genel Müdürü Sevinç Soysal'dan alan ünlü sanatçı bir de mini konser verdi.

Ankara Hilton Oteli'ndeki baloya aralarında Devlet Bakanı Hasan Gemici, Mit Müsteşarı Sönmez Köksal ve eşi Filiz Akın, Çankaya Belediye Başkanı Doğan Taşdelen'in de bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Hayat tarzı, davranışları ve çocuklara olan duyarlılığı nedeniyle Nilüfer'i Türkiye'nin ilk iyi niyet elçisi ilan ettiklerini belirten Sevinç Soysal, davetlilerin alkışları eşliğinde ünlü sanatçıya plaketini verdi. Böyle bir görevin kendisine verildiği için son derece gururlu ve mutlu olduğunu belirten Nilüfer, elinden gelen her türlü çalışmayı yapacağını ve bu göreve layık olacağını söyledi.

Plaket töreninin ardından ünlü sanatçı keman ve piyano eşliğinde bir konser verdi. Kendisi için düzenlenen gecede söylediği birbirinden güzel şarkılarla davetlileri coşturan ünlü sanatçı, unutulmaz bir gece yaşattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!