Nikahtan önce eski eşinin mezarında dua etti

Güncelleme Tarihi:

Nikahtan önce eski eşinin mezarında dua etti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2008 17:40

ANTALYA'da iki yıl önce trafik kazasında eşini kaybeden Kepez eski Belediye Başkanı 54 yaşındaki Mehmet Atay, bugün Hemşirelik Yüksekokulu öğrencisi 32 yaşındaki Ayşegül Küçükakça ile ikinci evliliğini yaptı. Çift, nikahtan önce ölen Nayla Atay'ın mezarına giderek dua etti.

Altkademe belediyelerden Kepez'in eski Belediye Başkanı MHP'li Mehmet Atay, 5 Aralık 2006'da bir trafik kazasında öğretmen eşi Nayla Atay'ı kaybetti. Mehmet Atay ile Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu son sınıf öğrencisi Ayşegül Küçükakça, bugün Kepez Belediyesi'nde kıyılan nikahla evlendi. Atay çiftinin nikahını son seçimlerdeki rakibi ve Belediye Başkanı AKP'li Erdal Öner kıydı. Çiftin şahitliğini ise Muratpaşa Belediye Başkanı CHP'li Süleyman Evcilmen, Konyaaltı Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Böcek, MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal ve MHP İl Başkanı Mustafa Akar yaptı. İlk evliliğinden iki çocuk sahibi olan Ayşegül Küçükakça, nikahta kısa kollu sade bir gelinlik tercih ederken, yine iki çocuk sahibi Mehmet Atay'ın tercihi ise takım elbise oldu.

Nikah töreninin ardından Atay, yeni eşine altın bir set hediye etti. Bileziğin klipsini açmakta zorlanan Atay'ın yardımına ise İl Başkanı Mustafa Akar yetişti. Törende ayrıca MHP Antalya il yönetimi tarafından, çifte Kuran-ı Kerim ve Türk bayrağı armağan edildi. Atay, Kuran-ı 3 kez sefer öpüp anlına koyarak kabul etti. Törenin ardından tebrikleri kabul eden çift, Belek'teki 5 yıldızlı bir otele balayına gitti.

Nikahtan önce eski başkan Mehmet Atay ile Ayşe Küçükakça, Andızlı Mezarlığı'nda bulunan Nayla Atay'ın mezarını ziyaret edip dua etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!