Nicole nihayet anne oluyor

Güncelleme Tarihi:

Nicole nihayet anne oluyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2007 10:12

Avustralya'dan uzun süredir beklenen haber sonunda geldi. İşte İngimiz Daily Mail gazetesinin Nicole Kidman ile ilgili iddiası.

Haberin Devamı

NICOLE VE HAYATININ AŞKI KEITH

Hollywood'un en zarif yıldızının sonunda anne olacağı iddia edildi. İngiliz Daily Mail gazetesinin internet sitesineki habere göre Avustralyalı müzisyen Keith Urban ile evli olan 40 yaşındaki Kidman bir bebek bekliyor.

Güzel yıldızın geçen yıl evlendiği Urban, bu mutlu haberi ailelerine de verdiklerini söyledi.

Kidman kısa bir sür önce verdiği bir röportajda, önümüzdeki yıl film çekimlerine biraz ara verip  'hayatımın aşkı' dediği eşiyle biraz daha fazla vakit geçirmek istediğini söylemişti.

Nicole Kidman ve eski eşi aktör Tom Cruise evlilikleri sırasında şu anda 14 yaşında olan Isabella ile 12 yaşında olan Conor adlı iki çocuğu evlat edinmişti. Güzel yıldız geçen hafta yaptığı bir açıklamada da çocuklarının kendisini 'anne' değil 'Nicole' diye çağırdığını açıklamıştı.

Haberin Devamı

Kidman'ın 2008 yılının ilk aylarında Alman yazar Bernhard Schlink'in aynı adlı kitabından uyarlanana Okuyucu adlı filmde rol alması planlanıyordu. Ancak hamilelik haberinin ardından bu planla da bir değişiklik olması bekleniyor.

Nicole Kidman ile müzisyen Keith Urban 2006 yılında Sidney'de evlendi. Çift, Urban'ın uyuşturucu ve alkol bağımlılığı nedeniyle zor bir dönem geçirdi. Ancak Urban, eşi Kidman'ın da desteğiyle tedavi gördü ve bu alışkanlığından kurtuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!