Nesrin, karşılıksız aşka kurban gitmiş

Güncelleme Tarihi:

Nesrin, karşılıksız aşka kurban gitmiş
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 1998 00:00

Haberin Devamı

Özel bir televizyon kanalında ağlaya ağlaya izlediği ‘Aynalı Tahir’ adlı dizi filmden etkilenip av tüfeğiyle yaşamına son veren 14 yaşındaki Nesrin, sevgisizliğin kurbanı oldu. Küçük yaştayken annesi ile babası ayrılan, babasının yeni eşi ile anlaşamayınca anneannesinin yanında kalmaya başlayan Nesrin Akras'ın gönlünü kaptırdığı Bahtiyar Bektaş'ın başka kızla birlikte olduğu iddiaları üzerine büyük bir darbe yediği bildirildi.

Ablası anlatıyor

İki ay önce askeri giden sevgilisi Bahtiyar Bektaş'a yazdığı ancak postalamaya vakit bulamadığı mektup ve kartlarda hep karşılıksız sevgisinden bahseden Nesrin, ölüme giderken bile sevgilisine mutluluklar dilemeyi ihmal etmedi. Kardeşinin sevgiye, ilgiye muhtaç büyüdüğünü belirten abla Neşe Akras, ‘‘TV'deki diziden çok etkilendi. Bahtiyar'ın başka bir kızla ilgilendiği söylentileri onu iyice yıkmıştı. Mahalleden Funda adında bir kız vardı. Funda birgün Nesrin'i sokakta çevirip Bahtiyar'ın kendisini sevdiğini kardeşimi sevmediğini söylemiş. Nesrin ondan sonra iyice kötü oldu. Ama bir türlü Bahtiyar ile görüşemedi. Bahtiyar'a mektuplar, kartlar yazdı. Ancak adresi olmadığı için postalayamadı. Diziden sonra telefonla arayanlar oldu, annem, anneannem aradı. Arkadaşı aradı hiçbiriyle konuşmadı. ‘Kimseyle konuşmak istemiyorum' diye bağırıp odasına gitti, ardından da silah sesi geldi’’dedi.

Sevgilisine mutluluk diledi

Annesi ile babası ayrılan Nesrin anneannesinde kalıyordu. Karşılıksız aşkla sevdiği genç Bahtiyar Bektaş , askere gidince Nesrin iyice bunalıma girdi. Talihsiz kız yaşamına son verirken, bıraktığı mektupta sevgilisine mutluluklar dilemeyi unutmadı.




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!