Neşeli anma

Güncelleme Tarihi:

Neşeli anma
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2011 00:00

TÜRK mizahının büyük ismi, Gırgır Dergisi’nin kurucusu Oğuz Aral, cuma akşamı eğlenceli bir partiyle anıldı. Erol Günaydın, Oğuz Aral’ın mizahçı oğlu Seyit Ali Aral, Vedat Özdemiroğlu, Metin Üstündağ, Mehmet Çağçağ ve Caveman’in çizeri Tayyar Özkan’ın da aralarında bulunduğu pek çok seveni ve dostu Aral’ı anmak için bir aradaydı. 12-15 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek ilk Uluslararası Mizah Festivali’nin basın toplantısının da yapıldığı gecede, Vedat
/images/100/0x0/55eab1e2f018fbb8f890cae9
Özdemiroğlu stand-up gösterisiyle davetlileri güldürürken, Aral’ın uzun yıllar pandomim hocalığı yaptığı M.S.G.S.Ü. öğrencileri de bir gösteri sundu. İstanbulimpro performans ekibinin ‘Çirkin Ses Analiz Laboratuvarı’ isimli interaktif performanslarını sergilediği partide, Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Animasyon Bölümü hocaları ve öğrencilerinin hazırladığı ‘Oğuz Aral’ barkovizyon gösterisi de izlendi.

İstanbul gülecek

12-13-14-15 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek Uluslararası Mizah Festivali kapsamında İstanbul’un gülüşü dalga dalga ülkemize ve dünyaya yayılacak. Festival, Beyoğlu Belediyesi sınırları içinde yaklaşık 30 mekânı ve açık hava etkinliklerini kullanarak çok disiplinli bir organizasyon olarak gerçekleştirilecek. Geleneksel mizah sanatlarımızdan seyirlik oyun, meddah, ortaoyunu, karagöz gibi gösteriler, kabare, doğaçlama tiyatro, vodvil, stand-up, pandomim, karikatür gibi sanatların yanında sohbetler ve atölyeler düzenlenecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!