Ne kadar salağım bu adamı kaçırdım

Güncelleme Tarihi:

Ne kadar salağım bu adamı kaçırdım
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2007 00:00

Ajda Pekkan, konseri sırasında herkesi şaşırtan bir itirafta bulundu "Benim başıma ne geliyorsa salaklığımdan, tevazuden geliyor."

Ajda Pekkan-Enrico Macias fotoğrafları için tıklayın

Haberin Devamı

Ne kadar salağım bu adamı kaçırdım

İLK kez 1976 yılında Paris Olympia sahnesinde binlerce kişiye bir konser veren Ajda Pekkan ile Enrico Macias, yıllar sonra Parkorman'da sahne alarak yine hafızalardan silinmeyecek bir konsere imza attı. Biletleri günler öncesi tükenen konserde Enrico Macias'la aynı sahneyi paylaşan Ajda Pekkan'ın, "Benim başıma ne geliyorsa salaklığımdan geliyor. Keşke yabancı bir koca alsaydım, ben ne kadar salağım ki, bu adamı nasıl kaçırdım. Çok kibar çok güzel bir insan" demesi izleyiciler arasında gülüşmelere neden oldu.
BARIŞ'I UNUTMADI
Ajda Pekkan, geçtiğimiz gün trafik kazasında hayatını kaybeden Barış Akarsu'yu anmadan geçemedi. Sahnedeyken kopmam lazım diyen Pekkan hayranlarına, "Ben sizlerle birlikte coşuyorum adeta, şarkı söylerken en az sizin kadar eğleniyorum, sizi de eğlendirmek için kopmam lazım. Biz burda koparken aramızdan da kopup gidenler var. Seni çok özleyeceğiz Barış" dedi. Medyada Barış Akarsu ile ilgili çıkan haberlere de sitem eden Ajda Pekkan, "Sonuçta medyayla birlikteyiz ve bir aile sayılırız. Çünkü bu günlere onlarla birlikte geldik. Ama o medya'nın o kişiye saygı

/images/100/0x0/55ea5782f018fbb8f879aad8
duyması gerekiyor. Onu bir daha ne siz ne de bizler göreceğiz. Onun iki gün önce Fox Tv'de yayınlanan görüntülerini hiç bir şekilde affetmiyorum. Olamaz böyle bir şey, böyle görüntülerin yayınlanmasını, ölen bir kişinin üzerinden reyting yapılmasını hiçbir şekilde kabul etmiyorum ve kabul edilemez" diyerek sitem etti.
İŞTE EN SEVDİĞİM ERKEK
Sahneden inen Ajda Pekkan seyircilerin arasına giderek şarkılarını hayranlarının yanında seslerdirdi. Daha sonra sahnenin yanında duran bir gence yönelen Ajda Pekkan "İşte sevdiğim tek erkek" diyerek gence çoşkuyla sarıldı. Herkes merakla kim bu genç derken, durum sonra ortaya çıktı. Pekkan'ın sevdiği tek erkek kardeşi Semiramis'in oğlu Zoran'dı.
BAŞIMA NE GELİYORSA SALAKLIĞIMDAN GELİYOR
Enrico Macias'a olan hayranlığı ile bilinen Ajda Pekkan,yıllar sonra eski aşkıyla tekrar aynı sahnede bir araya gelince sahnede bir itirafta bulunan süperstar Ajda Pekkan, "Benim başıma ne geliyorsa salaklığımdan, tevazuden geliyor" dedi. Pekkan, "Demiştim ya başıma ne geliyorsa salaklığımdan geliyor. Keşke yabancı bir koca alsaydım, ben ne kadar salağım ki, bu adamı nasıl kaçırdım. Çok kibar çok güzel bir insan" demesi izleyiciler arasında gülüşmelere neden oldu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!