Naomi, Mandela'nın manevi torunu oldu

Güncelleme Tarihi:

Naomi, Mandelanın manevi torunu oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 1997 00:00

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü siyahi manken Naomi Campbell, Güney Afrika Devlet Başkanı Nelson Mandela'ya ‘‘manevi torun'' oldu. Mandela ile Naomi'nin son kez geçen hafta Güney Afrika'nın Johannesburg kentinde bir araya gelerek birlikte hayata geçirecekleri projeler üzerinde konuştukları bildiriliyor.

Mandela'nın Naomi'ye, yoksul ve hasta çocuklara yardım amacıyla oluşturulacak bir fona katkıda bulunmak için birlikte çalışmayı teklif ettiği, Naomi'nin de öneriyi seve seve kabul ettiği öğrenildi. Naomi ile Mandela, açacakları kampanya çerçevesinde, 26 Eylülde Pretoria ile Cape Town arasında ilk seferini yapacak olan yeni ultramodern ‘‘mavi tren''de birlikte yolculuk edecekler.

Halen Akdeniz'de bir gemi turu yapmakta olan Naomi, Mandela ile geçen haftaki buluşmasını gazetecilere heyecanla anlattı. Güney Afrika Devlet Başkanı'yla bir saat baş başa konuştuklarını kaydeden Naomi, ‘‘Hayatta en çok karşılaşmak istediğim insanlardan biri Mandela idi. Bundan böyle kendisiyle birlikte çalışacağıma adeta inanamıyorum'' dedi. Naomi'nin şu günlerde Almanya'ya geçerek İtalya'da kendi adına imal edilecek pantolonların tanıtılması amacıyla düzenlenen kampanyaya katılacağı bildiriliyor. Naomi, podyumlardaki başarısıyla yetinen bir manken değil. Sosyal etkinlikleri seven seksi manken, daha önce şarkıcılık yapıp bir de kitap yazdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!