N’olur şaka yaptım de

Güncelleme Tarihi:

N’olur şaka yaptım de
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2011 00:00

Milli planörcü Metin Özbey ile pilot Semih Uzunlar için hayatlarını kaybettikleri THK Eskişehir İnönü Eğitim Merkezi’nde bir tören düzenlendi.

Haberin Devamı

ESKİŞEHİR’in İnönü İlçesi’ndeki Türk Hava Kurumu (THK) Eğitim Merkezi’nde önceki gün planörün düşmesi sonucunda aynı yerde yaşamlarını yitiren öğretmen pilotlar Metin Özbey (40) ve Semih Uzunlar (21) için dün tören düzenlendi. Törene ölen pilot Metin Özbey’in THK’de paraşüt öğretmeni olarak görev yapan eşi Aynur Özbey, çocukları Alperen ve Hira Özbey, Semih Uzunlar’ın annesi Türkan Uzunlar ile çok sayıda kişi katıldı. Semih Uzunlar’ın annesi Türkan Uzunlar, “Oğlum hep şaka yapardın. Yine şaka yaptığını söyle” diyerek tabuta sarılıp gözyaşı döktü. İnönü Eğitim Merkezi’ndeki törenin ardından Metin Özbey’in cenazesi İstanbul’a, Semih Uzunlar’ın cenazesi de memleketi Ordu’ya götürüldü.

‘Ölümüm İnönü’de olsun’ demişti

N’olur şaka yaptım de

Haberin Devamı

ÇOK sayıda ulusal ve uluslararası başarıları bulunan Metin Özbey’in yakın arkadaşlarına, “Bir gün ölürsem, İnönü İlçesi’ndeki eğitim merkezinde ölmek isterim” dediği belirtildi. Özbey’in cenazesi İstanbul Çengelköy’de toprağa verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!