"Mutluluk" 200 bini geçti

Güncelleme Tarihi:

Mutluluk 200 bini geçti
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2007 00:00

<1>Fragman "Mutluluk" filmi, 12 günde 200 binin üzerinde izleyiciye ulaştı. Filmin internet sitelerinde yayınlanan haberlerinin sayısı da 2 milyonu aştı.

Haberin Devamı

Zülfü Livaneli'nin romanından Abdullah Oğuz'un sinemaya uyarladığı, Talat Bulut, Özgü Namal ve Murat Han'ın başrolleri paylaştığı film, çok fazla reklamı yapılmadığı halde başarısı kulaktan kulağa dolaşan ve sinemaseverleri sinema salonlarına sürüklüyor.

MUTLULUĞA KOŞANLAR
Zülfü Livaneli'nin romanından Abdullah Oğuz'un sinemaya uyarladığı Mutluluk filmi vizyona gireli henüz çok kısa bir süre olmasına rağmen, son dönemde vizyona giren Türk filmleri arasından sıyrılarak, tam 12 günde 200bin izleyiciye ulaştı. "Mutluluğa Koşanlar" gün geçtikçe artıyor.

KULAKTAN KULAĞA MUTLULUK
Öncelikle neredeyse tüm köşe yazarlarının gündemine oturarak dikkat çeken "Mutluluk", bu yazarların bir bölümünden "Bugüne kadar yapılmış en iyi Türk filmi" övgülerinin yanısıra, anlatımı, Talat Bulut, Özgü Namal ve Murat Han'ın yanısıra tüm oyuncularının üstün performansı, görselliği ve evrenselliği gibi bir çok konuda gündeme oturmaya devam ediyor. Filmin sırrı aslında, yazarların ardından, izleyenlerin de kulaktan kulağa "Mutluluk'u mutlaka görmelisin!" sözlerinde! Sinema çıkışlarında gözyaşlarını tutamayanlar, tebessümle hüznü aynı anda yaşamanın coşkusuyla, Türkiye'nin dört bir yanına yaptıkları Mutluluk yolculuğundan bahsediyorlar. İnternet sitelerinde de sayısı 2 milyonu aşan "Mutluluk" filmi haberleri de gençlerin yoğun ilgisinin en büyük göstergesi…

Haberin Devamı

Çok kısa sürede yurtdışında da dikkatleri üzerine toplayan "Mutluluk" filminin, ülkemizi bir çok festivalde başarıyla temsil edeceği düşünülüyor. Zülfü Livaneli'nin "Mutluluk" kitabının uluslararası başarıları ve filmin de aynı ölçüde beğenileri tatmin etmesi, uzun zamandır Türk sinemasının elde edeceği başarılara bir yenisinin ekleneceği müjdesini veriyor.

Mutluluk 200 bini geçti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!