"Müthiş planım var" ne demek

Güncelleme Tarihi:

Müthiş planım var ne demek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2009 10:53

3 Mart'ta Beşiktaş'ta bir çöp konteynırında cesedi bulunan Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem G.'nin 197 gün sonra teslim olmasının cinayet her güb biraz daha aydınlanıyor. Cem G'nin savcılıkta verdiği ifade ele geçirildi.

Haberin Devamı

İşte Cem G.'nin ifadesinden detaylar:

"Ben anne babasıyla tanışmadım, ancak o benim annemle İstinyepark'ta tanıştı. Sonradan annem, "İyi bir kıza benziyor" dedi. Ben son 4-5 ayda kendisine bağlandım ve sevgili olmaya başladık. Ancak evlilik planları yapmadık.  Sadece dalga geçer gibi evlilik konusuna değiniyorduk. Olaydan 2 hafta önce "Kanlı Sevgililer Günü" filmine gittik. O filme gitmeyi ben mi o mu teklif etti hatırlamıyorum. Ben Münevver'i seviyordum. Onu aldatacak bir ilişkiye girmedin. O dönemde kıskançlığı dalga geçer gibi yapıyordu. Bizim kıskançlığımız kur yapmak şeklindeydi. Olay gününe kadar her şey güzel gidiyordu"

"CİNSEL İLİŞKİYE GİRMEDİK"

"Olay günü buluştuktan sonra benim evime gitmeye karar verdik. Teklif ettim, kabul etti. Bana güveniyordu. Biraz sevişmeyi düşünüyorduk. Kendisiyle cinsel ilişkiyi hiç düşünmedim. Ancak yalnız kaldığımızda seviştiğimiz oluyordu. Sevişmenin ötesine geçmedik. 15.00 sıralarında eve gittik. İki duble votka içtim, Münevver birşey içmedi. Kıyafetlerle biraz öpüştük, duygusal olarak sevgimizi paylaştık. Bu çerçeveyi aşmadık."

"O SÖZLERİ FANTEZİ OLARAK SÖYLEDİM"

Bilgisayarında Münevver Karabulut'la olan MSN yazışmalarını "Zeytinburnu Sürtüğü" adlı dosyasa topladığı sorulan Cem G. "Bunun bir amacı yok. Ben ona değer veriyordum. Onu sürtük gibi görmüyordum. "Senin için müthiş planlarım var" sözlerini ise fantezi olsun diye söylemiştim. Ancak "seni boğacağım" diye bir söz söylemedim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!