Mütevazılığın bu kadarı

Güncelleme Tarihi:

Mütevazılığın bu kadarı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2011 00:00

Peru’daki başkanlık seçimlerinin en önde gelen iki adayından biri olan Keiko Fujimori, dün Piura’daki seçim mitingine katılmak için başkent Lima’daki havaalanında uçak beklerken görüntülendi.

Haberin Devamı

5 Haziran’da yapılacak seçimler öncesinde, seçimlerin diğer güçlü adayı Ollanta Humala ise kıyasıya mücadele veren Fujimori, havalanına tek başına geldi. Uçakta ekonomi sınıfında uçan Fujimori, basın mensuplarının sorularına koltuğunda cevap verdi.

 

Peru’nun muhafazakar başkan adayı Fujimori, 5 Haziran’da yapılacak ikinci tur seçimleri öncesinde rakibi Humala karşısında büyük bir mücadele veriyor. Analistler, Pazar günü halkın karşısında karşılıklı görüşlerini tartışan iki başkan adayının şanslarının eşit olduğunu belirtiyor.

 

Her iki lider de mütevazi tavırlarıyla ve halka olan yakınlığıyla dikkat çekerken, dün Fujimaro’nun havaalanında çekilen görüntüleri şaşkınlık yarattığı gibi seçmenlerden takdir gördü.

Haberin Devamı

 

DEVLET BAŞKANLIĞI ADAYI MİTİNGE BÖYLE GİTTİ / Foto Galeri

 

EKONOMİ SINIFINDA BİR BAŞKAN ADAYI

Fujimaro, Piura’da seçmenleriyle buluşmak için havaalanına yalnız geldi. Uçağa giden serviste sıradan bir yolcudan hiçbir farkı olamayan Fujimaro, uçakta ekonomi sınıfındaki koltuğunda oturdu.

 

Fujimaro, Piura’ya vardıktan sonra, kendisini coşkulu bir kalabalığın beklediği miting alanına gitti. Bir anda sıradan bir vatandaştan politikacı kimliğine bürünen Fujimaro, sivil kıyafetiyle seçmenlerini coşturdu.

 

Analistler, Fujimaro ile Humala’nın oy oranının neredeyse eşit olduğunu, hala ikna edilmesi gereken yüzde 20’lik bir kararsız kesim olduğunu belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!