Musti'nin sihirli banyo formülü

Güncelleme Tarihi:

Mustinin sihirli banyo formülü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2006 00:00

Sağlıklı yaşam formüllerine merak saran Mustafa Sandal'ın, vücudu daha canlı görünsün diye bir süredir alkalinli suyla banyo yaptığı iddia ediliyor.

Haberin Devamı

 

Son dönemlerde meraklısı hızla artan sağlıklı yaşam yöntemleri, Mustafa Sandal'ın da ilgi alanına girdi. Neredeyse her gün üç saatini spor salonlarında geçiren ünlü şarkıcı, vücudunu toksinlerden arındırmak için detoks programlarını uygular oldu.

/images/100/0x0/55eb5943f018fbb8f8bb75c3
 

Madonna'nın izinde

Detoks üzerine kapsamlı araştırmalar yapan Sandal'ın, şimdi de vücudu daha parlak ve sağlıklı görünsün diye, tıpkı Madonna gibi alkalinli suyla banyo yapmaya başladığı söyleniyor. Sandal'ın alkalinin vücuttan toksinleri atmaya yardımcı olduğuna inandığı için bu yönteme başvurduğu öğrenildi.

 

Suyla gelen gençlik

Haberin Devamı

Alkalinli suyun vücudu gençleştirdiği, yağlardan arındırdığı ve cildi daha parlak hale getirdiği haberleri üzerine bu yönteme başvuran Sandal'ın, şimdi kendisini eskisine oranla çok daha iyi hissettiği, bu formülü dostlarıyla da paylaştığı söyleniyor.

 

Onun yaptığı sadece bir hoşluk

Alkalinli suyla banyo yapmanın yararlı olup olmadığı konusunda Prof. Dr. Osman Müftüoğlu şunları söyledi: "Mustafa Sandal'ın alkalinli su banyosu, sadece bir eğlence ve hoşluktur. Zaten normal banyo suları da vücuda iyi gelecek mineralleri içeriyor. Vücut sağlamsa toksinleri atacaktır,

/images/100/0x0/55eb5943f018fbb8f8bb75c5
bunun için farklı yöntemlere gerek yok. Böyle bir uygulama mevcut dengeyi de bozabilir. Alkalinli suyla banyonun detoks etkisi olduğuna inanmıyorum."

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!