Müritleriyle yatıyormuş

Güncelleme Tarihi:

Müritleriyle yatıyormuş
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2006 00:00

Kütahya'da ortaya çıkan "sahte peygamber" Hatice Benlioğlu’nun müritlerinden Cengiz Ç., kendisiyle defalarca birlikte olduğunu, bir süre sonra, aynı şeyi başka erkek müritleriyle de yaptığını söyledi.

"Sahte peygamber" Hatice Benlioğlu ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde (DPÜ) görevli öğretim üyesi eşi Yrd. Doç. Dr. Osman Nuri Benlioğlu’nun hakkında açılan dolandırıcılık davasında "mağdur" olarak ifade veren Cengiz Ç., Anadolu Ajansı’na şunları anlattı:

GÖKYÜZÜNDE EVLENDİK

"Hatice Benlioğlu’nun kurduğu topluluğa katılmama bir akrabam vesile oldu. Önce eşim dini sohbetler dinlemek için "dergah" olduğu iddia edilen eve gitti. Birkaç ay sonra da, hocası Hatice Benlioğlu’nun isteğiyle benim de katılmamı istedi. İlk gittiğimizde her şey normaldi. Osman Nuri Benlioğlu, erkeklerle dini sohbetler yapıyor, Hatice Benlioğlu da kadınlarla konuşuyordu. Olaylar zamanla farklı şekilde gelişti. Hatice Benlioğlu, büyü ya da izah edemeyeceğim başka yollarla topluluğa katılan herkesi etkiledi. Onun yanında bilincimiz ortadan kalkıyor, tamamen onun kontrolü altına giriyorduk. Bir akşam bizim evimize gelmişti. Bana ’Gökyüzünde nişanımız oldu’ diyerek, kendisi için bir nişan yüzüğü
/images/100/0x0/55eb40eef018fbb8f8b53cc5
aldırdı. Bir hafta sonra da, ’Gökyüzünde nikahımız kıyıldı’ diyerek kendisi bana yüzük aldı. Daha sık beraber olmaya başladık. Birçok insanın bulunduğu ortamlarda ayrı bir odaya geçerek benimle baş başa kalıyordu.

ODADA SEVİŞİYORDUK

Odada olduğumuz zamanlarda benimle sevişiyordu ve bu yaşananlardan kocasının haberinin olmaması mümkün değildi. Çünkü eşi diğer odada otururken o da benimle aynı odada baş başa kalıyordu. Beraberce baş başa gezmeye giderek dolaştığımız günler çok oldu. Bunların birçoğunu kamerayla kaydettim. Yaptıklarıma şu an çok şaşırıyorum. O kadınla birlikte olduğum dönemlerde inanın bilincim kesinlikle yerinde değildi. Sonra hoşuna giden başka erkeklerle de "ilahi aşk muhabbeti" adı altında ilişkisi bulunduğunu öğrendim. O kadından kurtulmama eşim yardımcı oldu. Bu yaşadıklarımın nedeni, dini konularca cahil olmamız. Bu açıklamaları, halkımızın bu tür insanlara kesinlikle kanmaması ve güvenmemesi için yapıyorum."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!