Mucize

Güncelleme Tarihi:

Mucize
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 1998 00:00

Haberin Devamı

Fulya'da, önceki gece bir inşaattan aldığı tonlarca toprak ile hareket eden Adem Sevencan yönetimindeki 34 KE 347 plakalı kamyonun, dik bir yokuş olan 19 Mayıs Caddesi'ni tırmanırken motoru stop etti. Sürücü Sevencan yeniden çalıştırmaya uğraşırken freni tutmayan kamyon geri geri kaymaya başladı. Sevencan tüm çabalarına rağmen kontrolü kaybedince giderek hızlanan toprak yüklü kamyon, 34 KRB 75 plakalı minibüse çarparak yolun altındaki inşaat çukuruna sürükledi.

Eğlenceden dönüyorlardı

Kamyon daha sonra Amerikan Hastanesi'nde hemşire olan iki arkadaşı ile eğlenceden dönen SSK Okmeydanı Hastanesi röntgen teknisyeni 26 yaşındaki Ender Gelir'in kullandığı 34 JEG 74 plakalı otomobile çarparak sürüklemeye başladı. Gelir ile hemşireler 24 yaşındaki Cevriye Çirozlar ile 23 yaşındaki Şermin Şahin'in içinde bulunduğu otomobil, 8 metre yüksekliğindeki inşaat çukuruna uçtu. Ardından hafriyat yüklü kamyon da çukura düştü ve aşağıdaki forklifte (sandık ve eşya taşımak için kullanılan araç) çarparak durdu.

Kamyon şoförü kaçtı

Kamyonun, içinde üç kişi bulunan otomobil

ile Yüksel İnşaat'a ait şantiyede çalışan 270 işçinin uyuduğu barakanın üzerine düşmemesi büyük bir faciayı önledi. Olay yerinden yaralı olarak kaçan kamyon şoförünün özel Ataköy Hastanesi'nde tedavi gördükten sonra izini kaybettirdiği öğrenildi. Hurdaya dönen otomobilden işçiler tarafından çıkarılan Ender Gelir ile iki hemşire, Amerikan Hastanesi'ne kaldırılarak ayakta tedavi edildi. Mucize eseri büyük bir facia ucuz atlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Dehşeti yaşadılar

Yokuş çıkarken aniden stop ederek geri kayan toprak yüklü kamyon, içinde üç kişi bulunan otomobil ile park halindeki minibüse çarpıp sürükledi ve yolun kenarındaki inşaat çukuruna uçtu. 8 metrelik çukura düşen ve ters dönen otomobilin içindeki iki hemşire ile sağlık teknisyeni kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kamyonun, olay anında 270 işçinin uyuduğu barakaların önünde durması büyük bir faciayı önledi. Gürültü üzerine yataklarından fırlayan işçiler dışarıda gördükleri manzara karşısında dehşete düştüler.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!