MSN tuçağına ilginç savunma

Güncelleme Tarihi:

MSN tuçağına ilginç savunma
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2007 00:00

Vatan Şaşmaz'ın eski sevgilisi Şule Gürses'le evlenmeye hazırlandığı sevgilisi Nergis Mizanoğlu arasındaki MSN kavgasında taraflar konuştu.

Haberin Devamı

Nergis Mizanoğlu adına internet ortamında MSN adresi alıp Vatan Şaşmaz'la konuşan Gürses, "Sevgilisini kıskanan her kadın bunu yapar" dedi. Şule Gürses, birlikte olduğu Vatan Şaşmaz'dan ayrıldıktan sonra Nergis Mizanoğlu ile birlikte olduğunu öğrendi. Bunun üzerine Nergis Mizanoğlu adına MSN adresi alarak Vatan Şaşmaz'la konuşmaya başladı. Sıklaşan internet görüşmelerinde Mizanoğlu adına konuşan Şule Gürses, Şaşmaz'ın Mizanoğlu'na verdiğini

MSN tuçağına ilginç savunma
sandığı yanıtlar nedeniyle tartışmaya başladı. Bu tartışmaların ardından Şaşmaz, konuştuğunu zannettiği sevgilisi Nergis Mizanoğlu'na telefon açarak, davranışlarının sebebini sordu. Mizanoğlu, kendisinin adına kayıtlı bir MSN adresi olmadığını söyledi. Mizanoğlu, bunun üzerine Sarıyer Cumhuriyet Savcılığı'na şikâyet dilekçesi verdi ve kendi adına MSN adresi alarak sevgilisi ile görüşen kişinin bulunmasını istedi. Haberin gazetelerde çıkması üzerine konuştuğumuz Şule Gürses, asıl mağdur olanın kendisi olduğunu söyledi. Gürses, "Nergis Mizanoğlu, şikayet etmiş de ne olmuş. Ben ne yapmışım, her kadın bunu yapmıyor mu? Eşini kıskanan yüzlerce kadın başka isimle hotmail adresi almıyor mu? Ayrıca kendisi Vatan'la iki yıl ayrı kaldı. O süre içinde biz Vatan'la bir beraberlik yaşadık. Kendisi barışalı henüz üç ay oldu. Vatan, hafta sonu asker iznine gelecek. O zaman kendisiyle konuşacağım. Ben de karşı dava açtım" dedi.
Nergis Mizanoğlu ise şunları söyledi: Gerçekten bu olay beni uzun zamandır rahatsız ediyor ve üzüyordu. Benim adımı kullanıp böyle bir oyun içine itildim. Polis olayı inceledi ve hiç tanımadığım bu kişiye buldu. Bana çok çirkin şeyler yaptı. Üzüldüğüm tek şey böyle bir oyuna Vatan'la birlikte gelmemizdir. Önemli olan, ben Vatan'la birlikteyim ve onu seviyorum. O da beni seviyor, çok mutluyuz. Vatan askere daha yeni gitti, asker dönüşü evleneceğiz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!