Motosiklet tutkusu iki kuzeni canlarından etti

Güncelleme Tarihi:

Motosiklet tutkusu iki kuzeni canlarından etti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2008 15:48

AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde haftasonu tatillerini geçirip Nazilli'ye dönmek üzere yola çıkan kuzenler Yusuf Koçak (24) ve Erkan Yağmur (24) motosikletlerinin şarampole yuvarlanmasıyla yaşamlarını yitirdi. İki gencin hız tutkunu olduğu ve kazanın aşırı hız nedeniyle meydana geldiği öne sürüldü.

Kaza, dün akşam saatlerinde, Kuşadası- Çamlık karayolunun Güzelçamlı Mevkii'nde meydana geldi. Yusuf Koçak'ın kullandığı ve arkasında kuzeni Erkan Yağmur'un da bulunduğu 09 NY 038 plakalı motosiklet aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle kontrolden çıkıp şarampole yuvarlandı. Metrelerce sürüklenen motosiklet hurdaya dönerken, sürücü Yusuf Koçak olay yerinde, kuzeni Erkan Yağmur da kaldırıldığı Kuşadası Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, olay yerinde yapılan incelemede motosikletin aşırı hızla giderken kaza yaptığı sonucuna varıldı.

Kuşadası'ndaki yazlıklarından Nazilli'ye dönmek üzere yola çıkan kuzenlerin, motosiklet ve hız tutkunu olduğu, haftasonları sık sık birlikte gezintilere çıktığı öğrenildi. Nazilli Belediyesi Bilgi İşlem Merkezi'nde çalışan Yusuf Koçak ile Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Eğitim Fakültesi'nden bu yıl mezun olan Erkan Yağmur'un ölümü ailelerini üzüntüye boğdu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!