"Morg önünde nöbet tutmayı bırakın"

Güncelleme Tarihi:

Morg önünde nöbet tutmayı bırakın
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2012 15:11

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin Antalya İl Kongresi’nde konuştu.

Haberin Devamı

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

Terör meselesi sadece bir bölgeyi ilgilendiren değil, tüm Türkiye’yi ilgilendiren bir meseledir. Yeter ki Türkiye kazansın diyerek her türlü riski aldık. Biz de terör meselesinde hiçbir risk almadan idare-i maslahat yapabilirdik. Millet bizden çözüm istedi biz de çözüm için taşın altına elimizi kolumuzu tim vücudumuzu koyduk.

Toplumun her kesiminden destek aldık.  Terör örgütünün siyasi uzantısı ise terör örgütünün katlettiği kadınları konuşmazlar. Şimdi ana muhalefet partisi geç de olsa bu konuyu gündemine aldım. Memnuniyet duyduk. CHP heyetini partimizin genel merkezinde ağırladık dinledik.

Siz bu konuda samimiyseniz MHP de olmasın BDO de olmasın gelin bu işi birlikte yürütelim. Atılması gereken adım neyse biz atmaya hazırız dedim.

Haberin Devamı

“MORG ÖNÜNDE NÖBET TUTMAYI BIRAKIN”

Sayın Bahçeli, “Bu bir şeytan üçgenidir” diyor. Sayın Bahçeli beni konuşturtma. Öcalan’ın idamdan kurtaran sensin. Altında senin imzan var. Bu bizde belge olarak duruyor. Bu sana zaten yeter.

MHP de BDP de morg önünde nöbet tutmayı bıraksınlar. Çözüm için sürece dahil olsunlar. Türkiye’nin artık buna tahammülü yok. Biz bu topraklar üzerinde biriz beraberiz.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!