Monica lezbiyen mi oldu

Güncelleme Tarihi:

Monica lezbiyen mi oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2000 00:00

Haberin Devamı

Başkan Bill Clinton dahil, birlikte olduğu erkeklerden fazla hayır görmeyen ünlü Beyaz Saray eski stajyeri Monica Lewinsky'nin sık sık kadınlarla görülmesi, ABD'de ‘‘Acaba lezbiyen mi oldu’’ dedikodularını gündeme getirdi. Bir kadın arkadaşının Monica'nın ‘‘seks partneri’’ olmak istediğini açıklaması bardağı taşıran son damla oldu.

Amerikalılar, First Lady Hillary Clinton'ın ardından şimdi de ‘‘Uçkurgate Skandalı’’nın başkahramanı Monica Lewinsky'ye ‘‘lezbiyen’’ yakıştırmasını yaptılar. Bu yakıştırmanın çeşitli nedenleri var:

Monica, 20 Marta AIDS ile mücadele için düzenlenen bir gecede, lezbiyen olduğu çok iyi bilinen Victoria Leacock ile birlikte sıkı yakınlık içinde görüldü. Monica, daha sonra Leacock ile New York'ta ‘‘et bölgesi’’ diye bilinen ve eşcinsel-travesti gece kulüpleriyle ünlü mahallede bir İtalyan lokantasında görüldü. Monica Lewinsky, ‘‘New York'taki hayatımdan ve Victoria ile birlikte olmaktan çok memnunum. Aklında olanı söylemekten hiç çekinmiyor ve beni iyi etkiliyor’’ diye konuştu. Monica, New York'taki yaşamı için de ‘‘Çok hoş kadınlarla tanışıyorum. Bu aşamada opsiyonlarımı genişletiyorum. Özlediğim herhangi bir şey de yok’’ dedi.

Bu arada Monica'nın bir bayan arkadaşı, ‘‘Monica, hoş bir kadın. Bugünlerde biseksüel olmak moda oldu. Erkeklerden tamamen koptuğuna inanmıyorum ama kadınlarla olmasında hiçbir sakınca yok’’ deyince söylentiler iyice arttı. Aynı arkadaşı, Monica'nın ‘‘seks partneri’’ olmak istediğini de söyledi.

FİYASKO ERKEKLER

Monica Lewinsky, hayatının ‘‘Bill'den sonra’’ diye adlandırdığı döneminde, birkaç ayrı erkekle yakın arkadaşlık kurdu, ama bu ilişkilerin hepsi de fiyaskoyla sonuçlandı. Monica, hayatının ilk erkeği olan öğretmeni Andy Bleiler'i bile aradı. Andy Bleiler, bir arkadaşıyla ‘‘Monica benden uzak dursun’’ diye mesaj yolladı. Erkeklerde istediğini bulamayan ve ‘‘Onlar, seksten başka bir şey istemiyorlar’’ diyen Monica, kadınların gerçek birer dost olduklarını da söyledi. Monica'nın daha önce de yakın ilişkide bulunduğu ve hatta aşık olduğu kadınlar olmuştu.

Monica, Uçkurgate soruşturması sırasında Beyaz Saray'da çalışan sarışın bomba Nancy Heinreich'e tutulduğunu ve bu güzel kadınla seks yapmak istediğini açıkça söylemişti. Monica, ünlü ‘‘Zeyna’’ dizisinin kadın yıldızı Lucy Lawless için ‘‘kontrol altına alamadığı arzulara sahip olduğunu’’ da belirtmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!