Modern Amazonlar

Güncelleme Tarihi:

Modern Amazonlar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 1997 00:00

Haberin Devamı

İstedikleri erkeği, istedikleri anda, istedikleri yerde ve istedikleri koşullarda elde edebiliyorlar. Seçtikleri erkeği kullanıyor, sonra da bırakıp gidiyorlar. Onlar, güçlü ve özgür yeni kadınlar. Onlar, erkekler için en güzel ve en yeni düşmanlar. Onlar, Modern Amazonlar...

Filmleriyle olay yaratan ünlü oyuncu Sharon Stone ‘‘Modern Amazonlar''ın öncüsü olarak gösteriliyor. Sharon Stone'un ‘‘Çıplak İçgüdü'' adı altında yayınlanan biyografisinde yer alan iddialara göre, Stone dişi bir Don Juan gibi davranarak erkeğini seçiyor, kullanıyor ve işi bitince de terk ediyor.

Erkekleri hem kendine aşık edip, hem terörize eden özgür yeni bir kadın tipini temsil eden Sharon Stone gibi ‘‘erkek canavarları''nın sayısı giderek artıyor. Erkeği istediği zaman alan, istediği zaman bırakan kadınlar arasında Sharon'dan hemen sonra Madonna geliyor. Sean Penn, Warren Beatty , John Kennedy gibi ABD'nin en yakışıklı erkekleriyle birlikte olan Madonna anne olduktan sonra yatışmış görünüyor.

John Kennedy, Daniel Day-Lewis, Richard Gere'in de dahil olduğu kalabalık bir sevgili listesine sahip diğer bir isim de Julia Roberts. Rock şarkıcısı Mick Jagger-Jerry Hall evliliğinin üzerine kâbus gibi çöken İtalyan manken Carla Bruni en hızlı Modern Amazonlar'dan. Sharon Stone'un izinden giden diğer bir isim de Uma Thurman. Gary Oldman'la bir süre evli kalan 27 yaşındaki oyuncunun listesinde Robert De Niro, Richard Gere, Jack Nicholson ve Quentin Tarantino gibi isimler var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!