Minik Recep'in yardımına ünlü teknik adam koştu!

Güncelleme Tarihi:

Minik Recepin yardımına ünlü teknik adam koştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2016 13:32

Kastamonu'da yaşayan ve doğduğundan beri yürüyemeyen 2 yaşındaki Recep Yiğit'in protez ayağına kavuşmasını sağlayan isim, tecrübeli bir Süper Lig teknik direktörü oldu.

Haberin Devamı

Minik Recepin yardımına ünlü teknik adam koştu
Doğuştan sağ ayağı olmayan ve konuşma güçlüğü de çeken Recep'in geçen yıl taktırdığı protezin, küçük çocuğun boyunun uzaması nedeniyle değişmesi gerekiyordu. Ancak ailenin maddi imkansızlığı yüzünden, gerekli müdahale yapılamadı. Bu noktada ise devreye Spor Toto Süper Lig teknik direktörlerinden biri devreye girdi.

İstanbul'un Sarıyer ilçesindeki Mutluluğun Adresi Derneği aracılığıyla minik Recep'in ailesine ulaşan ve adının medyaya yansımamasını rica eden teknik adam, küçük çocuğun tedavi masrafını üstlendi. Bunun üzerine ailesiyle birlikte Ankara'ya giden Recep'in sağ ayağına protez takıldı.

Haberin Devamı

MİNİK RECEP'İN BÜYÜK SEVİNCİ
Mutluluğun Adresi Derneği'nin Instagram hesabında yayımlanan videoda, minik Recep'in, protez ayağını kendi elleriyle bacağına taktıktan sonra büyük bir coşkuyla koşmaya başladığı görülüyor.

 

Recep Yiğit'in protez ayakkabılarıyla neşe saçan anları günümüze tebessüm olsun o zaman 😉😊🙋🏽

Mutluluğun Adresi Sos.Yrd.Der. (@mutlulugunadresi) tarafından paylaşılan bir video ()

Recep'in yeniden koşup oynamaya başlaması, ailesini büyük sevince boğarken; anne Sabriye Yiğit, "Oğlumun doğuştan ayağı yoktu. Birkaç kez protez takıldı. Artık oğlum protez ayağı sayesinde topallamadan yürüyor" dedi.

Protez ayağının yaklaşık altı ayda bir değişmesi gereken minik Recep'in yardımına koşan ve küçük çocuğun sevinç videosunu büyük bir mutlulukla izleyen ünlü teknik adam ise tüm ısrarlarımıza rağmen, adının kamuoyuyla paylaşılmaması konusundaki ricasından geri adım atmadı.

Minik Recepin yardımına ünlü teknik adam koştu

Haberin Devamı

cozbek@hurriyet.com.tr

Cengiz Özbek

 

BAKMADAN GEÇME!