Milliyet Gazetesi servis aracına saldırı

Güncelleme Tarihi:

Milliyet Gazetesi servis aracına saldırı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2000 00:00

Mecidiyeköy'de aşırı alkollü 4 kişi, Milliyet Gazetesi personel servis minibüsü sürücüsü ile araçta bulunanmuhabire levye ve krikoyla saldırdı. Saldırı sonucu başlarından yaralanan muhabir Haluk Ziya Atalay ve sürücü İlkan Söyleyici, hastanede tedavi altına alındı.
Haberin Devamı

Anadolu yakasına servis yapan Turkuaz Turizm'e ait İlkan Söyleyici'nin kullandığı 34 F 7585 plakalı Milliyet Gazetesi personel servis minibüsü, Mecidiyeköy'den çıkarak Boğaziçi Köprüsü'ne girdiği sırada, 34 TDC 40 plakalı bir taksi önüne aniden geçerek durdu. Bunun üzerine sürücü Söyleyici, taksinin hemen arkasında durarak, aracın içindekileri kendilerini tehlikeye düşürdükleri için uyardı. Bunun üzerine aşırı alkollü oldukları öğrenilen taksideki kişiler yanlarında bulunan levye ve krikoyu sürücü Söyleyici ve muhabir Atalay'ın başlarına vurarak kaçtılar.

Saldırı sonucu başlarından yaralanan Söyleyici ve Atalay, Altunizade'deki Academic Hospital'a kaldırılırarak tedavi altına alındı. Hastane yetkilileri, sürücü İlkan Söyleyici'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu ve Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildiğini kaydettiler.

Polis, olaydan sonra taksiyle kaçan 4 kişinin yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğünü bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!