Milli piyango yılbaşı çekilişi bilet fiyatları bu yıl ne kadar? Çeyrek, yarım, tam bilet fiyatları

Güncelleme Tarihi:

Milli piyango yılbaşı çekilişi bilet fiyatları bu yıl ne kadar Çeyrek, yarım, tam bilet fiyatları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2017 15:46

Milli piyango yılbaşı çekilişi bilet fiyatları belli oldu. Milli Piyango İdaresinin Merkez Bankası Banknot Matbaası'nda bastırdığı yılbaşı özel çekiliş biletleri geçtiğimiz hafta bayilere ulaştırıldı. Peki bu yıl Milli piyango yılbaşı çekilişi bilet fiyatları bu yıl ne kadar? İşte 2017 çeyrek, yarım, tam bilet fiyatları?

Haberin Devamı

Milli Piyango'da yılbaşı özel çekiliş heyecanı için geri sayım başladı. Milyonların büyük umutlar bağladığı ve yıllardır üzerinde büyük hayaller kurduğu Milli piyango, bu yıl tarihinde en büyük ikramiyesini verecek. Günler öncesinden biletlerini almak isteyen vatandaşlar, fiyatları araştırıyor. Peki çeyrek, yarım ve tam bilet fiyatları bu yıl ne kadar?Milli Piyango'da yılbaşı özel çekiliş heyecanı için geri sayım başladı. Milyonların büyük umutlar bağladığı ve yıllardır üzerinde büyük hayaller kurduğu Milli piyango, bu yıl tarihinde en büyük ikramiyesini verecek. Günler öncesinden biletlerini almak isteyen vatandaşlar, fiyatları araştırıyor. Peki çeyrek, yarım ve tam bilet fiyatları bu yıl ne kadar? 

Milli Piyango yılbaşı biletleri geçtiğimiz yılın fiyatlarıyla satışa sunuldu. Tam bilet 60 TL, yarım bilet 30 TL, çeyrek bilet ise 15 liradan satılıyor. Yılbaşı özel çekilişinin ikinci büyük ikramiyesi bu yıl 10 milyon lira olacak. Talih kuşu, yılbaşı gecesi ayrıca 1 adet 5 milyon lira, 1 adet 2 milyon lira, 1 adet 1 milyon lira ve 1 adet de 500 bin liralık ikramiye verecek. Böylece ikramiyelerin tam, yarım ya da çeyrek bilete çıkma durumuna göre en az 5 kişi yeni yıla milyoner girebilecek.

Haberin Devamı

MİLLİ PİYANGO BİLETİ ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİ?

• Milli Piyango İdaresi bayilik ruhsatını (gezici bayilerde yaka kartı) taşıyan ve istenildiğinde ibraz eden kişilerden satın alınması gerekir.• Biletin arkasında bayi satış mührü bulunmalıdır. Pürüzsüz veya kağıdın örselenmemiş olmasına dikkat edilmelidir.

• Biletin sol alt bölümde bulunan güvenlik numarası iki parmak arasında gezdirildiğinde rakamların kabarık olduğu hissedilmelidir.

• Bilet ışığa tutulduğunda bilet kağıdının dokusu içinde beyaz renkli MP amblemli filigranı vardır.

• Ultraviyole (UV) ışıkta mavi ve açık yeşil renkli parlayan ve kesik çizgiler şeklinde dağılımı bulunan elyaflar (3mm.) bulunmaktadır.

• 18 Yaşından küçük olanlar bilet satın alamazlar. Kazanan biletlere ikramiye ödenmesini isteyemezler.

BAKMADAN GEÇME!