Milli Piyango 2021 yılbaşı bileti nasıl alınır? Milli Piyango yılbaşı bileti alma ekranı

Güncelleme Tarihi:

Milli Piyango 2021 yılbaşı bileti nasıl alınır Milli Piyango yılbaşı bileti alma ekranı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2020 17:02

Milli Piyango 2021 yılbaşı bileti almak isteyenler araştırmalarını hızlandırdılar. Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişinde bilet fiyatları tam biletler için 100 TL, yarım biletler için 50 TL ve çeyrek biletler için ise 25 TL olarak belirlendi. Biletler bayilerden veya online olarak millipiyangoonline.com üzerinden alınabiliyor. İşte Milli Piyango çeyrek, yarım, tam bilet alma ekranı

Haberin Devamı

Milli Piyango yılbaşı bileti alma ekranı yoğun ilgi görüyor. Şans oyunları arasından en büyük ikramiyenin dağıtıldığı Milli Piyango Yılbaşı Özel çekilişi 31 Aralık’ta canlı yayında yapılacak. Milli Piyango yılbaşı bileti millipiyangoonline.com üzerinden alınabiliyor. Aynı zamanda bayilerden de bilet satışı yapılıyor.

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLETİ NASIL ALINIR?

1 Aralık’tan itibaren oyunseverler Milli Piyango biletlerini, hem gezici ve sabit bayilerden hem de online olarak www.millipiyangoonline.com adresinden ve Milli Piyango Şans Oyunları uygulamasından satın alabiliyorlar. Online ekran üzerinde biletini seç, kendi biletini oluştur, ve amorti seçenekleri bulunuyor. Vatandaşlar çeyrek, yarım ve tam bilet seçenekleri arasından istediklerini alabiliyorlar.

Haberin Devamı

2021 Yılbaşı bilet fiyatları ise tam biletler 100 TL, yarım biletler 50 TL ve çeyrek biletler 25 TL olarak belirlendi.

MİLLİ PİYANGO BİLETİ ALMA EKRANI-TIKLAYINIZ

Sisal Şans bünyesindeki Milli Piyango çekilişin tarihinde en yüksek ikramiye olan 100 milyon TL sahibini bulacak. Toplam ikramiye tutarı ise 563 milyon 400 bin TL.

Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor.

BAKMADAN GEÇME!