Mick Jagger’ın kızı podyumda

Güncelleme Tarihi:

Mick Jagger’ın kızı podyumda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2001 00:00


Pınar TÜRENÇ/NEW YORK
Haberin Devamı

Türk modacı Atıl Kutoğlu, New York’taki defilesinde ünlü şarkıcı Mick Jagger ile Jerry Hall'un kızı Elizabeth Jagger'i podyuma çıkardı.

New York'ta bir haftadır süren moda haftasında ünlü Türk modacı Atıl Kutoğlu kreasyonları ile izleyenleri büyüledi. Kutoğlu, defilesinde bir sürpriz de yaparak Mick Jagger'in eski eşi Jerry Hall'den olan 18 yaşındaki kızı Elizabeth Jagger'i podyuma çıkardı.

‘‘Textile in Turkey’’ projesi kapsamında İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği İTKİB sponsorluğunda gerçekleşen defilede Kutoğlu, 2002 sonbahar ve kışı için şık ve kadınsı çizgilere yer verirken, 80'li yıllarla 50'li yılları ustalıkla harmanladı. Tasarımlarında parıltılı kumaşlar kullanan Kutoğlu'nun Türk motiflerini içeren kaftan kesimli ceket, şalvar pantolon, parıltı işlemeleri de koleksiyonuna kattığı dikkati çekti. Moda editörlerinden tam not alan Kutoğlu'nun kreasyonunu 26 ünlü manken tanıttı.

Rıfat Özbek ve Hüseyin Çağlayan'dan boşalan zirveye ilerleyen Kutoğlu'nun katıldığı New York moda haftasına Oskar Dolarenta'dan Ralph Loren ve Donna Karan'a dünya modasının önde gelen isimleri katıldılar. Kutoğlu'nun defilesine ayrıca New York'ta yaşayan Türk sosyetesinin önde gelen simaları, İstanbul sosyetesinin ünlü isimlerinden modacı Esin Maraşlıoğlu ve Ender Mermerci de katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!