MHP'den davul- zurnalı aday tanıtımı

Güncelleme Tarihi:

MHPden davul- zurnalı aday tanıtımı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2007 15:20

KIRŞEHİR'de MHP'nin 12 milletvekili aday adayı davul- zurna eşliğinde Ankara Caddesi'nden Terme Şelaleli Park'a kadar yürüdü.

Haberin Devamı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu, Sağlık eski Bakanı Osman Durmuş'un da katıldığı aday tanıtım toplantısı öncesi aday adayları, il Başkanı Arif Kılıç, ilçe başkanları, İl genel ve belediye meclisi üyeleriyle birlikte binlerce kişi, Ahi Evran Camii'nde toplanıp davul- zurna eşliğinde Ankara Caddesi'nden Terme Şelaleli Park'a kadar yürüdü. Aday adayların tanıtım toplantısında konuşan MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç, seçimden hemen sonra 60'ıncı hükümeti partilerinin kuracağını iddia etti. İktidar yürüyüşünde MHP saflarında yer almanın şereflerin en büyüğü olduğunu belirten Kılıç, bu yarışta yorulmadan, kırılmadan, bıkmadan, usanmadan herkesin çaba göstermesi gerektiğini söyledi. MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç, şöyle dedi:

“Bu Türk'ün yüzyıla damgasını vuracağı günlere doğru başlatılan yürüyüştür. Bu yürüyüş, teslimiyetçi kadroların tamamen tasfiye olacağı, ihanet edenlerden, kan dökenlerden, yağmalayanlardan, milli değerleri pazara çıkaranlardan tek tek hesap sorulacağı ve anaların akan kanlardan değil, başarılarımızdan gözyaşlarının akacağı onurlu ve kararlı bir yürüyüştür. 60. hükümeti kuracak olan partimize Kırşehir olarak katkı sağlayacak değerli dava arkadaşlarımıza sizlere takdim edilecektir.”

Haberin Devamı

Osman Durmuş da AKP iktidarının ülkeye zarar verdiğini öne sürdü.

Aday adayı MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kırşehir eski Belediye Başkanı Metin Çobanoğlu, işadamı Erhan Talu, Prof.Dr. Recep Kılıç, Tunceli eski Valisi Mustafa Erkal, Daire Başkanı Ömer Yılmaz, Türk Telekom Müdürlerinden Murat Atak, eski Tarım İl Müdürü Turan Erdoğdu, Sağlık Bakanlığı Daire Başkanı Hüseyin Köşker, Anayasa Mahkemesi’nde görevli Zeynep Özgüldü, emekli eğitimci Ayşe Adıgüzel, Dr. Mehmet Nuri Aydın, antropolog Metin Dağıstan, işadamı Ali Uzun Terme Şelaleli Park önünde birlikte fotoğraf çektirdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!