MHP mitinginde cüzdanlar çalındı

Güncelleme Tarihi:

MHP mitinginde cüzdanlar çalındı
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2011 13:48

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Kütahya’nın Gediz İlçesi’ndeki mitinginde, bir milletvekili aday adayı ile bir belde belediye başkanının cüzdanları çalındı.

Haberin Devamı

Geçen cumartesi akşamı Gediz’de düzenlenen mitinge gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin karşılanması sırasında izdiham yaşandı. Mitinge katılanların oluşturduğu koridordan seçim otobüsüne geçen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi karşılamak ve dinlemek için gelenlerin kalabalığını fırsat bilen kişi ya da kişiler, MHP Kütahya Milletvekili Aday Adayı Önder Kıcıroğlu ile Cebrail Beldesi Belediye Başkanı Ali Hikmet Karasu’nun cüzdanlarını çaldı. Mitingin bitmesinden sonra cüzdanlarının kaybolduğunu fark eden Kıcıroğlu ile Karasu, polise başvurup şikayetçi oldu.

Milletvekili aday adayı Önder Kıcıroğlu, cüzdanında 1000 TL, 600 Euro ve 400 dolar para ile kredi kartları, kimlik kartlarının bulunduğunu söyledi. Kıcıroğlu, olayın ardından kredi kartlarını iptal ettirdiğini belirtti. Belediye Başkanı Karasu’nun çalınan cüzdanında ise yaklaşık 7 bin lira değerinde döviz ve kimlikleri olduğu öğrenildi. Polis, cüzdanları kimin çaldığının belirlenip yakalanması için çalışma başlattı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!