MHP’li eski başkan gasptan tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

MHP’li eski başkan gasptan tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2006 13:16

Bolu'da gasp ve adam yaralama suçlarından gözaltına alınan aralarında MHP Bolu Merkez İlçe eski Başkanı olan Bolu Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Yardımcısı Hüseyin Çavuşoğlu ve kardeşlerinin de bulunduğu 4 kişi tutuklandı.

Haberin Devamı

Kent merkezinde servis işletmeciliği ve şehir içi hatlarında otobüsleri bulunan Çavuşoğlu Turizm’in sahibi Hüseyin Çavuşoğlu, 6 ay önce Metro Turizm’den otobüs kiralayarak, şehirlerarası otobüs işletmeciliğine de başladı. MHP Bolu Merkez İlçe eski Başkanı olan, Bolu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan Yardımcılığı görevini de sürdüren Hüseyin Çavuşoğlu ve ailesine yönelik şikayet üzerine operasyon düzenlendi.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ile Bolu Jandarma Alay Komutanlığı, Çavuşoğlu ailesine ait işyerleri, büro ve evlere eş zamanlı baskın düzenleyerek, 9 kişiyi gözaltına aldı.

Darp, gasp ve adam yaralama gibi suçlamalarla gözaltına alınnan zanlılar adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

Hüseyin Çavuşoğlu ve kardeşi Cengiz Çavuşoğlu’nun da aralarında bulunduğu 4 kişi nöbetçi mahkemece tutuklanırken, 5 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Hüseyin Çavuşoğlu’nun diğer kardeşi Soner Çavuşoğlu’nun da arandığı belirtilirken, henüz açıklama yapılmayan operasyonun devam ettiği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!