MHP Genel Başkanı Bahçeli: Diyarbakır’ı kimse söküp alamaz

Güncelleme Tarihi:

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Diyarbakır’ı kimse söküp alamaz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2015 02:16

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Diyarbakır Kürdistan’ın başkenti olması ile tanınıyor” diyen Bitlis Valisi Orhan Öztürk’e tepki göstererek, “Diyarbakır’ı sözde Kürdistan haritası içinde gösteren gafiller hedeflerinize ulaşamayacaksınız. Diyarbakır’ı bizden söküp almaya kimsenin gücü yetmeyecektir” dedi. Bursa ve Balıkesir’de halka seslenen Bahçeli, özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

ÇELME TAKAN DAVUTOĞLU

“Türkiye’nin önünü perdeleyen 17-25 Erdoğan’dır. Türkiye’ye çelme takan Davutoğlu’dur. Türkiye’yi tam anlamıyla yok etmek için fırsat bekleyen bölücüler, teröristler hep birden AKP’nin arkasına gizlenmişlerdir. AKP’li Bitlis Valisi’nin son sözünü duydunuz değil mi? Bu şahıs Diyarbakır’ın Kürdistan’ın başkenti olduğunu hiç utanmadan, hiç vicdanı sızlamadan söyleyebilmiştir. Ziya Gökalp’ın doğduğu şehri Kürdistan’ın başkenti göstermek nasıl bir alçaklıktır. Diyarbakır, binlerce yıldır Türk’tür, Türk milletine emanettir. Bizim verecek toprağımız, bir tek insanımız yoktur. Bunları 17-25 Erdoğan ve kumandalı Başbakan Davutoğlu iyi bilmelidir. Bugün karşımızdakiler, önde eline Kuran alıp, arkada boynuna haç takan, kameralarla camiye girip, rüşvet ve yolsuzluk batağına saplanan günahkârlardır. Başkanlık amacı güden Erdoğan, gün yüzü göremeyecek, heves ettiği bölünme anayasası elinde patlayacaktır. AKP ayakkabı kutularını sizden çaldıkları ile doldurmuştur, yatak odalarını sizden aşırdıkları ile taşırmıştır. Beştepe hanedanlığını kurarak, zalimliğin sultasını sürdüler. Türk milleti, tarihi karar verecektir.”

Bu ne edepsizlik

Haberin Devamı

MHP lideri Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son günlerde neden MHP’yi muhatap almadığı sorusunu Hürriyet için yanıtladı. Bahçeli MHP’lilerin iki gülücüğe, bir tatlı söze kanmayacaklarını belirterek, “Bu ne edepsizlik” dedi. Miting sonrası kürsü arkasında kısa bir değerlendirme yapan Bahçeli, şöyle konuştu: “Cumhurbaşkanı günde 3-4 konuşma yapıyor. Diğer partileri eleştiriyor, bir tek MHP’yi muhatap almıyor. Tabii bunu 7 Haziran’da anlayacak. Birinci tespitim budur. İkinci tespitim ‘İşte bakın MHP’ye bir şey demiyorum, milliyetçiler AKP’yi görsün mesajı veriyorum’ demiş kendisine. Lüzumsuz beklenti. Çünkü MHP’yi millet muhatap alacak. MHP 46 yıllık bir kadro hareketidir. Bizde gömlek değiştirme olmamıştır” Şükrü KÜÇÜKŞAHİN / BURSA


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!