Mezuniyet töreninde pankartlı evlilik teklifi

Güncelleme Tarihi:

Mezuniyet töreninde pankartlı evlilik teklifi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2008 13:44

ERCİYES Üniversitesi'nin toplu mezuniyet töreninde Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü birincilikle bitiren 23 yaşındaki Burcu Koçak'a, erkek arkadaşı 27 yaşındaki Murat Çobanoğlu tribünden açtığı pankartla evlilik teklifi yaptı. Üzerinde ‘Burcum benimle evlenir misin?’ yazılı pankartı gören Burcu Koçak, evlilik teklifini kabul edeceğini söyledi.

Erciyes Üniversitesi öğrencileri, bugün Kadir Has Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplu mezuniyet töreninde diplomalarını aldı. 7 bin 500 kişilik Kongre Merkezi'ne sırayla giren öğrenciler, protokolün önünden geçtikten sonra diplomalarını almak için bekledi. Bu sırada tribündeki tarih öğretmeni Murat Çobanoğlu, üzerinde ‘Burcum benimle evlenir misin?’ yazılı bir pankart açtı. Burcu Koçak, pankartlı evlilik teklifini arkadaşlarının uyarısyla görüp çok şaşırdı. Burcu Koçak, teklife “Evet” diyeceğini belirterek, hiç beklemediği bir anda evlilik teklifi aldığını söyledi. Burcu Koçak, uzun süredir flört ettiği Murat Çoban'ın tarih öğretmeni olduğunu ve sürpriz evlilik teklifinin kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cengiz Utaş, törende yaptığı konuşmada yüce Atatürk’ün gösterdiği yolda azim ve kararlılıkla yürüdüklerini belirterek, Erciyes Üniversitesi'nin Türkiye'nin en gelişmiş ve saygın eğitim kurumları arasında olduğunu söyledi. Erciyes Üniversitesi'nin 30'uncu kuruluş yıldönümünü kutladıklarını belirten Prof. Dr. Utaş, “Üniversitemiz, 1794'ü akademik olmak üzere 3 bin 500'e yakın personeli ve 30 bine yaklaşın öğrenci sayısı ile ülkemizin en büyük eğitim kurumlarından birisi haline gelmiştir” dedi.
Konuşmalardan sonra 14 fakültenin bölüm birincileri yaş kütüğüne plaket çaktı. Tıp Fakültesi'nden mezun olan öğrencilerin yemin etmesinden sonra kepler havaya fırlatıldı. Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü'nü bitiren 43 yaşındaki 2 çocuk annesi Sema Çetin ile İletişim Fakültesi Radyo TV Sinema Bölümü'nü bitiren 38 yaşındaki 2 çocuk annesi Sema Al ilgi odağı oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!