Meydana iniyor

Güncelleme Tarihi:

Meydana iniyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2015 01:35

GEÇEN hafta sonu seçim bildirgesinin açıklandığı MHP’de, kampanya görselleri de kamuoyuna sunuldu. Görsellerde “Hatırla” ana temasıyla 17-25 Aralık sürecinden, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na kadar pek çok konuda hatırlatma yapılıyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de bugün Çankırı’dan seçim startını vermek üzere meydanlara iniyor.

Haberin Devamı

MHP Genel Merkezi seçim çalışmalarında kullanılmak üzere dokuz ana görsel hazırladı. “Hatırla” sloganıyla hazırlanan görsellerde ağırlıklı olarak siyah beyaz tonların kullanımı dikkat çekti. Görsellerin üzerinde “17-25 Aralık, rüşvete, rüşvete kol kanat gerdiler”, “Emekli, memur, çiftçi açlık sınırında”, “Yandaşlarını işe aldılar, 12 yılda 6.3 milyon işsiz”, “Kadına şiddeti durduracağız dediler, kadın cinayetleri arttı”, “Aksaray değil karasaray, 1.370.000.000”, “Takibe düşen kredi kartı borçlusu 2.980.000 kişi”, “Zonguldak, Soma, Ermenek... fıtratında yok ihmal var”, “Oslo görüşmelerini, ihanet pazarlıklarını”, “Geleceğini çaldılar, sınav skandalları bitmedi” yazıları yer alarak “Hatırla” denildi.

İKİNCİ TIR HAZIRLANDI

Bahçeli de bugünden itibaren meydanlara iniyor. Bahçeli’nin ilk durağı Çankırı olurken, buradan Kastamonu ve Sivas’a gidecek. Bahçeli cuma-cumartesi ve pazar günleri ise Bursa, Balıkesir, İzmir, Manisa, Aydın ve Denizli illerinde halka seslenecek. Günde en az iki şehre gitmeyi planlayan Bahçeli’nin gezileri için ikinci bir TIR daha dizayn edildi. 15 dakikada kurularak konuşma platformuna dönüşebilen TIR, ses sistemleri ile donanımlı. TIR’ların yanı sıra üç seçim otobüsü ve küçük ilçelerde konuşmalar için ses sistemi donanımlı küçük araçlar da Bahçeli’nin seçim çalışmaları boyunca kendisine eşlik edecek. TIR’lar ve seçim otobüslerinin yanı sıra 80 kişiden oluşan bir teknik ekip de beşer kişilik ekipler halinde şehirlerde görev yapacak.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!