Metin Şentürk'ten dinleme yorumu

Güncelleme Tarihi:

Metin Şentürkten dinleme yorumu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2014 08:12

Selam örgütü soruşturması kapsamında telefonlarının dinlendiği öne sürülen sanatçı Metin Şentürk'ten esprili yanıt: ''Muhtemelen şarkı dinlemek için dinlemişlerdir.''

Haberin Devamı

17 Aralık’taki operasyondan sonra özel yetkileri ellerinden alınarak başka adliyelere atanan 2 savcının Selam Terör Örgütü diye binlerce kişiyi dinlettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Yeni Şafak ve Star gazetelerinin haberine göre 2011’de ihbar mektubuyla başlatılan soruşturmaya Başbakan Erdoğan’ın danışmanları ile yakın çalışma arkadaşları dahil edildi. Kayıt listesine sivil toplum kuruluşları temsilcileri, gazeteciler, yazarlar, öğretim üyeleri, işadamları, siyasetçiler, medya kuruluşları da girdi.

Listede ismi olan sanatçı Metin Şentürk, Radikal'e konuştu. Şentürk, ''Neden bizi dinlediler bunu bilemiyorum. Ancak muhtemelen şarkı dinlemek için dinlemişlerdir. Böyle güzel bir ülkede çirkin günlere uyanmak güzel değil. İnsanın kendi vatanında kendi hayatıyla ilgili bu kadar tacize uğraması hoş değil. Sadece gülüyorum. Baktım paralel devlet dinliyor eve paralel bir hat çekeyim de rahat dinlesinler. Doğru mu değil mi, işin o boyutunu da bilmiyoruz. Mahkeme kararıyla dinlendiğine inanmıyorum'' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!