Son dakika: İstanbul Valiliği’nden fırtına uyarısı

Güncelleme Tarihi:

Son dakika: İstanbul Valiliği’nden fırtına uyarısı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2021 12:56

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da bu gece kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğini açıkladı. Meteoroloji ayrıca meydana gelebilecek çatı uçması, soba ve baca gazı zehirlenmesi, ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtti. İstanbul Valiliği, ''İstanbul’da Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre; bu gece saatlerinden itibaren kuvvetli esmeye başlayacak rüzgârların kuvvetli ve yer yer fırtına olarak esmesi bekleniyor. Dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.'' mesajını paylaştı.

Haberin Devamı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada,  "Yapılan değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden itibaren güneyden kuvvetli esmeye başlayacak rüzgarların; güney ve güneybatıdan kuvvetli (40-60 km/saat) ve yer yer fırtına (50-70 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek çatı uçması, soba ve baca gazı zehirlenmesi, ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." denildi.

İstanbul Valiliği sosyal medya hesabından, ''İstanbul’da Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre; bu gece saatlerinden itibaren kuvvetli esmeye başlayacak rüzgârların kuvvetli ve yer yer fırtına olarak esmesi bekleniyor. Dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.'' mesajını paylaştı.

Öte yandan Prof. Dr. Orhan Şen beklenen hava durumu ile ilgili olarak , ''Batıda yarın yağmur geçişi var. Salıdan sonra 1 hafta yagışsız bir periyoda giriyoruz. Sıcaklık ortalamanın 6-7 C üzerinde olacak.'' açıklamasında bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!