Meltem ve Daniel finalde

Güncelleme Tarihi:

Meltem ve Daniel finalde
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2014 14:32

Almanya Süper Starını Arıyor yarışmasında Daniel Ceylan ile Meltem Açıkgöz üç finalistten ikisi olmayı başardı. Cumartesi günü yapılacak finalde Almanya'nın yeni süper star belli olacak.

Haberin Devamı

Almanya'nın yeni Süper Starı kalan üç aday arasında seçilecek. Daha önce iki finalistin yarıştığı final programı bu kez üç adayla yapılacak.

Meltem ve Daniel finalde
Adaylardan biri Diyarbakır kökenli Daniel Ceylan diğeri ise Yozgat kökenli Meltem Ceylan. Üçüncü aday ise Aneta Sablik.

İKİŞER ŞARKI SÖYLEDİLER

Cumartesi akşamı Nazan Eckes'in rahatsızlığı nedeniyle Dainel Hartwich'in sunduğu yarışma programında dört aday da ikişer şarkı seslendirdi. Daniel Ceylan, Michael Bolton'nun 'How am I Supposed To Live Without' ile Disco Boys'un 'For You' parçalarını seslendirdi. Meltem Açıkgöz ise 'My Immortal' parçasıyla ünlülerden oluşan jüriyi çok etkiledi. Kay One ile Dieter Bohlen Meltem'e övgüler yağdırdı. Bohlen “Senin gırtlağından çıkan ses benim ruhumu etkiliyor” dedi. Yarışmacılardan Richard Schlögl, halk jürisinden yeteri kadar destek alamayınca elendi.

HEYECANDAN TİTREDİLER

Yarışmada seslerinin güzelliği kadar sempatik tavırlarıyla da büyük ilgi toplayan Daniel ile Meltem, finale çıkmalarının sevincini Hürriyet ile paylaştı. Her iki finalist de diğer adayların çok güçlü olduğunun altını çizdi. İki Süper Star adayı da yarışmanın finalistlerinin belli olacağı anda büyük heyecan yaşadıklarını anlattı. Daniel “Finalin belli olduğu akşam çok az uyudum. Müthiş sevinçliyim. Finale çıktığımı öğrendiğim anlarda hep titredim. Finale kaldığım için inanılmaz mutluyum. Artık birinci olmak istiyorum” dedi. Meltem'in ağzında da şu sözcükler döküldü “Çok mutluyum. Annem ve babam beni izlerken sevinçten ağlamışlar. Beni ilk tebrik eden babam oldu. Bana sarıldı ve 'seninle gurur duyuyorum kızım' dedi. Annem, babam ve diğer akrabalarım stüdyonun arkasında bana sarılıp göz yaşı döktüler” dedi.

500 BİN EURO

Almanya Süper Starını Arıyor yarışmasının finale Cumartesi akşamı Saat 20.15'de RTL'de naklen yayınlanacak. Finalde Meltem Açıkgöz, Daniel Ceylan ve Aneta Sablik birincilik için yarışacak. Son anda bir değişlik olmazsa üç aday da ikişer parça seslendirecek. Yarışmada Almanya'nın Süper Starı olacak aday tam yarım milyon Euro para ödülünün sahibi olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!