Melike Demirağ´ın ağabeyi intihar etti

Güncelleme Tarihi:

Melike Demirağ´ın ağabeyi intihar etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2003 14:18

Sanatçı Melike Demirağ´ın, eski sinema sanatçısı 49 yaşındaki ağabeyi Muhteşem Demirağ, Bodrum Yalıkavak Beldesi´ndeki çiftlik evinde intihar etti. Melike Demirağ, ağabeyinin intiharını duyunca Bodrum´a gelmek üzere yola çıktı.

Haberin Devamı

Amerikalı stilist sevgilisi Bodrum Hayvan Hakları Derneği Üyesi Rose Mary Tramantano´yla 14 yıl önce Bodrum´a yerleşen 49 yaşındaki Muhteşem Demirağ, dün sabah erken saatlerde Yalıkavak Beldesi Gerişaltı Mevkii Kamelya Sokak´taki çiftlik evinin balkonunda kendisini iple pergulelere astı. Evin tamirat işini yapan inşaat işçileri geldiklerinde, balkonda Demirağ´ın cesedini buldu.

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYORDU
 
Yeşilçam´ın bir dönem gözde oyuncuları arasında yer alan, 1970-1985 yılları arasında 30´dan fazla film çeviren Muhteşem Demirağ´ın intiharı şok etkisi yarattı. Demirağ´ın uzun süredir depresyonda olduğu ve evinden hiç çıkmadığı belirtildi. Kardeşi Melike Demirağ´la en son 1.5 ay önce Bodrum´da verdiği konserde biraraya gelen Muhteşem Demirağ´ın cenazesi Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Haberin Devamı

SEVGİLİSİ ŞOKTA

Olay sırasında evde bulunmayan Rose Mary Tramantano, kendisi gibi hayvanlara düşkün olan ve çiftliğin bir bölümünü tamamen hayvanlara ayıran Muhteşem Demirağ´ın ölümüne inanamadığını söyledi.
 
Rose Mary Tramantano, ''Olayı işçilerden öğrendim. Dün gece birlikteydik, yemek yedik. O bu evde kaldı. Ben hayvanların olduğu az ilerideki evde uyudum. Birkaç yıldır psikolojik sorunları vardı. Zaman zaman İstanbul´a giderek tedavi oluyordu ama son zamanlarda çiftlik evinden dışarı çıkmıyordu, hiçbir şeyle meşgul olmuyordu. Yine de intihar ettiğine hala inanamıyorum'' diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!