Meksika'da kampta

Güncelleme Tarihi:

Meksikada kampta
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 08, 2009 01:00

Hadise, mayıs ayında Moskova'da yapılacak Eurovision Şarkı Yarışması için şimdiden kampa girdi.

Haberin Devamı

İŞTE TÜRKÇE "DÜM TEK TEK"

HADİSE FOTOĞRAFLARI 

Ä°ÅžTE O ÅžARKI- VideoÂ

Görselliğe çok önem veren şarkıcı, teninin bronzluğunu korumak için annesiyle beraber Meksika'ya gitti.
Güzellikten taviz yok
Mayıs ayında Moskova'da düzenlenecek olan Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi "Düm Tek Tek" adlı parçayla temsil edecek olan Hadise, hazırlıklara erken başladı. Bir yandan şarkı düzenlemeleri, bir yandan sahne şovu için kafa yoran Hadise, bu koşturmacaya rağmen görselliği de geri plana atmıyor. Güzellik uğruna kıta değiştirmeyi bile göze alan şarkıcı, bronzlaşmak için geçtiğimiz günlerde de Meksika'ya gitti.
Annesini de yanına aldı
Avrupa kara kışa teslim olmuşken uçağa atlayıp kıta değiştiren ve Meksika'da denizin, güneşin tadını çıkaran Hadise'ye, bu tatilde annesi de eşlik ediyor. Bronzluğunun sırrının sadece güneş ışığı olduğunu, solaryuma girmeyi hiç sevmediğini söyleyen şarkıcı, bu kaçamak sayesinde hem ten rengini koyulaştıracak hem de stres atıp Eurovision hazırlıklarına daha enerjik bir şekilde devam edebilecek.
Şarkı çalıntı mı
Taraf Gazetesi'nin "Telesiyej" köşesinde, "Düm Tek Tek"in Sezen Aksu'nun üç şarkısının kolajı olduğu ileri sürüldü. Şarkının adının "Firuze" albümündeki "Dümtek"ten, A bölümünün "Çakkıdı"dan, devamının ise Yonca Evcimik'in söylediği "İyi mi"den alındığı iddia ediliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!